Cancan ultimă oră

Fost concurent de la ”Insula iubirii” vrea să devină primar! Intenționează să fure postul celui care i-a sedus iubita

Publicat: 10 aug. 2020
Fost concurent de la ”Insula iubirii” vrea să devină primar! Intenționează să fure postul celui care i-a sedus iubita
Fost concurent de la ”Insula iubirii” vrea să devină primar! Intenționează să fure postul celui care i-a sedus iubita

Fost concurent de la ”Insula iubirii” vrea să devină primar! Intenționează să fure postul celui care i-a sedus iubita.

Liviu Gherman, fost concurent la ”Insula iubirii” vrea să devină primar al comunei Sanandrei, județul Timiș. Acest lucru este, probabil, făcut din orgoliu, deoarece candidează contra fostului său prieten, Claudiu Coman, actualul primar. După ce edilul i-a furat iubita, pe Bianca Hincianu (23 de ani), Liviu a decis să candideze la alegerile locale din 27 septembrie.

Liviu Gherman candidează din partea Alianței formate din UNPR, ALDE și PER

Actualul primar al comunei Sanandrei este Claudiu Coman. El se află la al doilea mandat din partea PSD, iar acum a decis să candideze din partea PNL. Acesta va lupta pentru postul de primar alături de Liviu Gherman, fostul său prieten. Gherman candidează din partea Alianței formate din UNPR, ALDE și PER.

Cei doi s-au certat, din cauza faptului că actualul primar i-a sedus iubita fostului concurent de la „Insula iubirii”. Se poate considera trădare, deoarece Liviu Gherman, patron al unei arene sportive la marginea localității, i-a finanțat campania electorală din 2012 a prietenului său bun.

Nu fost un impediment pentru cei doi, Claudiu Coman și Bianca, nici măcar faptul că bărbatul era căsătorit și avea doi copii la momentul la care a început idila, iar ea era nașa de botez a unuia dintre fii săi. Aceste fapte au fost relatate în cadrul emisiunii televizate la care au participat Liviu și Bianca în 2017.

Cum a decurs parcursul lor în emisiune. Fost concurent de la ”Insula iubirii” vrea să devină primar!

Unul dintre cele mai controversate cupluri, cel format din Bianca (23 de ani) și Liviu ( 44 de ani), a rămas în istorie. În cadrului show-ului, ea a picat în ispită, înșelându-l pe Liviu, iubitul ei din acel moment. În timpul emisiunii, s-a aflat că Bianca a făcut o întrerupere de sarcină chiar înainte de emisiune pentru a onora contractul cu Antena 1.

„Am zis să facă avort că noi trebuie să mergem neaparat că am facut un contract și trebuie să mergem în Thailanda”, a spus Liviu Gherman în timpul emisiunii, la acea vreme. Ulterior, Bianca a mai dezvăluit că Liviu obișnuia să o bată.

Povestea lor s-a terminat la finalul emisiunii, iar cei doi, Bianca și Liviu au plecat acasă despărțiți, ea fiind împreună cu ispita masculină o bună perioadă de timp. Ulterior, aceștia s-au despărțit, iar Bianca s-a întors la Liviu. În prezent sunt căsătoriți și au împreună un copil.

Andi de la Insula iubirii este noul burlac din emisiunea prezentată de Răzvan Fodor

Andi de la Insula Iubirii va fi cel pentru care femeile se vor întrece să îl cucerească. El este burlacul din acest an al emisiunii care va fi prezentată de Răzvan Fodor.

Andi Constantin a devenit cunoscut pentru apariția sa în rolul de ispită la Insula Iubirii. A fost unul dintre cei mai cunoscuți concurenți ai emisiunii.

Deși s-a zvonit că Jador ar fi participat la casting și ar fi fost ales să fie Burlacul 2020, cântărețul a infirmat știrea. Astfel, cel care va avea rolul de burlac este Andi, concurent la Insula Iubirii și la Survivor.

Adauga un comentariu