Actualitate

Fosta ispită Bianca Pop este însărcinată. Incredibil cine e tatăl bebelușului

Publicat: 14 iun. 2022
Bianca Pop însărcinată
Bianca Pop a ajuns doar o umbră a femeii fatale care era în urmă cu ceva timp

Veste bombă în showbiz, după ce s-a aflat că fosta ispită de la Insula Iubirii, Bianca Pop, este însărcinată, urmând a deveni mamă pentru prima dată. Cu toate acestea, tânăra nu se află într-o stare fizică și psihică foarte bună, fiind recent internată într-o clinică de psihiatrie. Mai mult, nu se știe cât de adevărată este povestea cu sarcina Biancăi Pop, chiar dacă fosta ispită a indicat cine ar fi tatăl.

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, a ajuns de urgență din nou pe mâinile medicilor. Cei care o urmăresc au fost luaţi prin surprindere pentru că bruneta a făcut mai multe declaraţii controversate. La scurt timp după ce a ieşit din spital, tânăra le-a mărturisit fanilor săi că este însărcinată!

Fosta ispită Bianca Pop este însărcinată

O femeie foarte atrăgătoare în urmă cu ceva timp, Bianca Pop a revenit în centrul atenției după ultimele evenimente în care a fost implicată. Oamenii din mediul online au rămas înmărmuriți când au văzut cât de transformată este. Tânăra a slăbit extrem de mult în ultimele luni, de la 56 de kilograme a ajuns la 39 de kilograme. De această dată, se pare că despărţirea de fostul său partener a afectat-o extrem de tare.

Florin Rusu, cel care i-a fost alături în ultima vreme, a explicat recent de ce nu mai formează un cuplu cu Bianca Pop. Din spusele acestuia, tânăra continua să vorbească cu foștii ei iubiți, ceea ce l-a deranjat. Ba mai mult, se pare că ar fi fost și trădat, iar aceste lucruri pe care le-a aflat de curând l-au făcut pe artist să încheie orice legătură cu bruneta.

„Începând din acest moment, toți banii mei, toți prietenii mei, toți interlopii mei i-au spus la Rusu că nu va mai cânta niciunde, nici el, nici Prințesa Ardealului, pentru tot ce mi-a făcut. Abia acum am ieșit de la Spitalul 6, am fost legată în cămașă de forță. Și, pe lângă asta, sunt însărcinată cu patronul restaurantului (n.r. – arată cu mâna către sigla restaurantului Carnes a la Brasa), mai târziu facem party aici, aici ne găsiți mai târziu. Toți fanii mei sunteți invitați și vă aștept!”, a spus Bianca Pop.

Bianca Pop a ajuns să regrete expunerea prea mare din spațiul public

Bianca Pop s-a făcut remarcată la Insula Iubirii fiind una din cele mai dorite ispite din show. Succesul a urmat-o la scurt timp, însă nu toată lumea poate face față unei expuneri în spațiul public. Bianca Pop a declarat motivul pentru care s-a retras de pe micile ecrane, dar și regretele cu care s-a pricopsit de-a lungul „carierei de vedetă”.

„Nu am mai apărut la TV pentru că nu am simțit să apar, pentru că nu mi-am dorit să apar, sinceră să fiu, deși am fost căutată des! Și am refuzat elegant. Am fost toată vara plecată prin vacanțe. Nu am postat pentru că, la fel, nu am simțit să mă mai expun. Am realizat unde am greșit și cât am greșit cu expunerea mea.

De Insula Iubirii îmi este dor, a fost o experiență tare frumoasă în viața mea. Datorită lor am ajuns cunoscută. Zona de media îți face bine, dar și rău în același timp și trebuie să știi să gestionezi treaba. Eu, la un moment dat, m-am pierdut”, a spus Bianca Pop în urmă cu ceva timp.
Adauga un comentariu