Magazin

Fosta Miss Venezuela, Eva Ekvall, a murit la 28 ani

Publicat: 20 dec. 2011
1
Fosta Miss Venezuela s-a luptat cu cancerul la san, insa sambata a pierdut batalia la un spital din Houston, Texas, SUA. Eva Ekvall a fost incoronata cea mai frumoasa femeie din Venezuela in 2000, pe cand avea doar 17 ani, iar urmatorul an a iesit pe locul trei la Miss Univers, in Puerto Rico, potrivit DailyMail.
A lucrat ca model, actrita si prezentatoare de stiri. Este de asemenea, autoarea unei carti „Fuera de Foco” („Dincolo de centrul atentiei”), unde vorbeste despre lupta ei cu necrutatoarea boala. 
„Am simtit nevoia sa trimit mesaje pentru a preveni cancerul. Urasc sa ma uit la fotografii in care arat urat. Dar stiti ceva? Nimeni nu a spus ca aceasta boala este draguta sau ca ar trebui sa arat precum Miss Venezuela cand am cancer”, a marturisit manechinul.
Frumoasa era casatorita cu producatorul de radio John Fabio Bermudez si aveau o fiica de doi ani. Sotul ei a postat duminica o poza pe reteaua de socializare Twitter, in care cei doi se tineau de maini, scriind: „Intotdeauna impreuna. Te iubesc, sotie”. 
Adauga un comentariu