Local

Fosta sefa de la Curtea de Apel ramane in arest

Publicat: 09 mart. 2011
1

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au respins cererea de liberare sub control judiciar formulata de Georgeta Buliga, fosta sefa a Curtii de Apel Iasi. Aceasta a sperat sa fie pusa in libertate, dar colegii sai de la instanta suprema nu au fost pe aceeasi frecventa. „La sfârsitul lunii februarie 2010 – începutul lunii martie 2010, inculpata Buliga Georgeta, judecator la Curtea de Apel Iasi, a pretins si primit de la inculpatul Popescu Liviu suma de 4.000 euro, sustinând ca banii sunt pentru colegele sale de complet, judecatoare la aceeasi Curte de Apel. Cu aceeasi ocazie, inculpata a pretins si o suma pentru sine, al carei cuantum nu l-a precizat. Banii au fost pretinsi si primiti pentru ca inculpatul Popescu Liviu sa obtina o solutie favorabila într-un proces civil referitor la partajarea, pe cale judiciara, a bunurilor apartinând inculpatului Popescu Liviu si fostei sale sotii, dosarul fiind în stadiu de recurs. Buliga Georgeta si celelalte doua judecatoare faceau parte din completul învestit cu solutionarea acestui dosar, ce viza, în principal, un apartament în municipiul Iasi, un teren în judetul Iasi si doua autoturisme”, sustin procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie.

Comentarii
  • Foarte bine, d_na Buliga ar trebui sa putrezeasca in inchisoare, insa alaturi de VALEANU CRISINA capul mafiei din justitia ieseana

  • Pe VALEANU CRISTINA nu o aresteaza nimeni? Nu se vad „aranjamentele” pe care le face cu ocazia promovarilor la Curtea de Apel.ORDINARA.FRUSTRATA….

  • Pe VALEANU CRISTINA nu o aresteaza nimeni? Nu se vad „aranjamentele” pe care le face cu ocazia promovarilor la Curtea de Apel.ORDINARA.FRUSTRATA….

Adauga un comentariu