National

Fosta sefa DIICOT, in stare de SOC. Greseala MAJORA comisa de Alina Bica

Publicat: 12 ian. 2015
1

Avocata Laura Voicu, reprezentantul legal al fostei sefe DIICOT, Alina Bica, sustine ca si in prezent clienta sa este in stare de soc, dupa ce a fost retinuta. Laura Voicu sustine ca marea greseala a Alinei Bica a fost faptul ca a pus intrebari si a deranjat sistemul, intr-un moment in care probabil ar fi trebuit sa taca.

”Doamna Bica a avut intotdeauna un rol activ. Ii place sa se implice, sa puna intrebari. Greseala ei majora a fost aceea ca a pus intrebari la intalnirea (n.r.: referindu-se la sedinta ANRP in care a fost aprobat dosarul de retorcedare care a produs un prejudiciu de peste 60 de milioane de euro). Dintre cei trei care s-au opus initial acelui dosar sunt arestati, iar cel (n.r: referinduse la membrul PNL, Sergiu Diacomatu) care i-a pus dosarul pe masa este in libertate. Ceilalti trei care au fost de acord cu aprobarea dosarului sunt in libertate. (…) Alina Bica este in stare de soc in continuare”, a declarat Laura Voicu, la Antena 3.

Alina Bica este nevinovata si nu exista probe pentru a dovedi contrariul- sustine avocata fostei sefe DIICOT. Laura Voicu spune ca Alina Bica este in stare de soc si nu gaseste nicio explicatie rationala pentru ceea ce i se intampla, scrie stiripesurse.ro.

Avocata Alinei Bica spune ca dosarul in care fosta sefa DIICOT este acuzata de abuz in serviciu, dare si luare de mita nu este complet si probele nu ii dovedesc vinovatia.

Avocata Alinei Bica mai spune ca relatia de prietenie a acesteia cu Elena Udrea era cunoscuta chiar si de premierul Victor Ponta inca de la preluarea sefiei DIICOT.

Adauga un comentariu