Scena artistica din Romania

Fosta sotie a lui Adrian Pintea, spectaculoasa in vacanta in Turcia. „Silueta, frumusetea si incantarea sirenelor”

Publicat: 27 iul. 2018

Lavinia Tatomir, fosta partenera de viata a marelui actor Adrian Pintea, s-a relaxat intr-o vacanta in Turcia, alaturi de actualul ei sot, Laurentiu. Lavinia Tatomir a aratat spectaculos in vacanta si este mai radioasa si mai infloritoare ca niciodata.

Imaginile din vacanta pe care Lavinia Tatomir le-a facut publice pe contul sau de socializare au atras numeroase like-uri si complimente legate de felul in care arata. Are o silueta de invidiat, iar tinutele de vacanta pe care le-a purtat i-au venit ca turnate.

„Da, aveti silueta, frumusetea si incantarea sirenelor care sunt mereu misterioase, dar iubesc oamenii!, Sirena la malul marii !!!!”, „Asa arata un om frumos”, „Esti infloritoare”, „Ce rochii frumoase ai! Si iti vin foarte bine”, „Deosebita”, sunt doar cateva dintre complimentele pe care Lavinia Tatomir le-a primit din partea admiratorilor sai.

Lavinia Tatomir a fost casatorita cu regretatul actor Adrian Pintea, care a incetat din viata in data de 8 iunie 2007, din cauza unei septicemii. Din decembrie 2014, Lavinia Tatomir este casatorita cu medicul Laurentiu Carstea, alaturi de care are un mariaj foarte fericit si cu care formeaza un cuplu perfect.

Adauga un comentariu