Stiri si curiozitati

Fosta sotie a lui Giani Kirita si-a facut iubit mai tanar cu 15 ani decat ea

Publicat: 25 iun. 2019
3

Dana Milu a fost maritata cu Giani Kirita, caruia i-a daruit doi copii, pe Roxana si pe Marco. Cei doi au divortat, insa, in 2007, dupa aproape cincisprezece ani de relatie si sapte de casnicie. De atunci, Dana nu si-a mai asumat nici o relatie sentimentala oficiala, preferand sa se dedice cresterii celor doi copii.

Bruneta a decis intr-un final sa isi refaca viata si s-a cuplat cu un tanar mai mic cu 15 ani decat ea. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste si au impartasit si prietenilor virtuali acest lucru. Potrivit Wowbiz.ro, Roberto Cristian nu are mai mult de 25 de ani, fiind aproape de aceeasi varsta cu fiica fotbalistului.

Serile trecute, cei doi s-au fotografiat impreuna pe capota unei masini, in fata Palatului Parlamentului, si si-au trimis zeci de inimioare pe paginile de socializare.

Giani Kirita si Dana au fost casatoriti 15 ani

Giani si Daniela s-au casatorit in 2000. Pe vremea aceea, fotbalistul era capitanul dinamovistilor, iar nas le-a fost Cristi Borcea. “Nunta cu Dana am facut-o din banii pe care i-am primit de la Dinamo pentru titlul de campion castigat in 2000. A fost o petrecere mare la hotelul Bucuresti, unde am avut peste 200 de invitati”, dezvaluia Giani la un moment dat.

Dupa un mariaj de aproape 15 ani cu Daniela, femeia care i-a daruit doi copii, Roxana (18 ani) si Marco (15 ani), sportivul a decis sa divorteze. “Nu a fost o decizie usoara, mai ales ca erau la mijloc si copiii, insa asa cel mai bine pentru amandoi! E adevarat ca Daniela nu s-a impacat multa vreme cu situatia, dar pana la urma, dupa patru ani, in care au existat neintelegeri, in 2015, ea si Giani au revenit la sentimente mai bune!

Si-au dat mana prieteneste si, pentru binele familiei, au pastrat o relatie civilizata, bazata de respect si incredere! Ex-jucatorul dinamovist se intelege de atunci de minune cu  fiul si fata lui, pe care ii iubeste ca pe ochii din cap si, poate, tocmai de aceea, a facut tot ce-i posibil sa nu le lipseasca nimic. Le-a dat o pensie alimentara decenta, in plus, a fost alaturi de ei intotdeauna, chiar daca nu mai forma o pereche cu mama lor”, au dezvaluit pentru wowbiz.ro, persoane apropiate fostului fotbalist.

Adauga un comentariu