Mozaic muzical

Fosta sotie a lui Michael Jackson confirma ca starul nu este tatal biologic al lui Prince si Paris

Publicat: 20 mart. 2019
3

Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson, a afirmat ca starul nu este tatal biologic al celor doi copii ai lor, Prince si Paris, ca a fost folosita doar ca 'un cal de prasila' in timpul mariajului. Mai mult, sustine ca nu a intretinut niciodata relatii sexuale cu Michael Jackson, cu care a fost casatorita timp de trei ani.

Mai mult, Prince si Paris au ca tata un donator anonim si au fost conceputi prin inseminare artificiala, mai spune ea.

Debbie Rowe si-a descris rolul din casnicia cu Michael Jackson ca fiind similar celui unui cal de prasila. Aceasta a sustinut ca celebrul cantaret o vedea ca fiind „un recipient” si a mai spus ca sperma starului nu a fost folosita in conceperea celor doi copii ai lor, Prince Michael Jr. si Paris.

Speculatiile privind faptul ca Jackson nu este tatal biologic al celor doi copii exista de multa vreme, mai cu seama ca acestia au pielea si parul deschise la culoare, iar ochii lor sunt albastri.

Debbie Rowe, fosta asistenta medicala, l-a cunoscut pe Michael Jackson pe vremea cand lucra la clinica unui renumit medic dermatolog, Arnold Klein, unde artistul se trata pentru problema sa de vitiligo. Ea si Michael s-au casatorit in 1996, la trei luni dupa ce Jackson a divortat de Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley.

Motivul care a stat in spatele casniciei lor a fost dorinta lui de a avea copii, fapt acceptat de Rowe. 'I-am facut pentru ca el sa devina tata, nu ca sa devin eu mama', a spus femeia despre cei doi copii ai sai.

Debbie Rowe si Michael Jackson au divortat in 1999, iar cantaretul a primit custodia unica a fiului si fiicei sale. Motivul oficial din spatele despartirii a fost incapacitatea lui Rowe de a se obisnui cu faima. Exista insa si voci, destule, care afirma ca mariajul a fost, de fapt, doar unul de decor.

De mentionat e ca, zilele trecute, Paris Jackson ar fi iancercat sa se sinucida. Presa asa a scris, iar medicii au confirmat ca au preluat un astfeld e caz din zona in care locuieste Paris, fara a spune insa daca a fost vorba de ea sau nu. Paris, care este model, a negat insa ca ar fi facut asa ceva, acuzand presa ca distribuie doar minciuni. Cert este insa ca ea a ajuns la spital un weekend, sursele spunand insa ca ar fi suferit un 'accident' in propria casa.
Adauga un comentariu