Mozaic muzical

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu a spus ADEVARUL despre starea artistului. In sfarsit, s-a aflat ce i se intampla! Dezvaluiri dureroase

Publicat: 28 mai 2019
3

Cantaretul, Mihai Constantinescu (73 de ani) este in continuare internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde medicii fac tot posibilul pentru a-l mentine in viata. Fosta sotie, Mihaela Constantinescu a vorbit, din nou, despre starea de sanatate a artistului.

Mihaela Constantinescu vorbeste despre starea fostului sot

Artistul, Mihai Constantinescu, a fost internat in spital, in dimineata zilei de 13 mai, in jurul orei 5.00, dupa ce a suferit un stop cardiorespirator. Ulterior, muzicianul a mai facut alte doua stopuri cardio respiratorii si se afla in moarte cerebrala. Inima si-a reluat anumite functii, dar creierul inca nu da semne de activitate.

Fosta sotie, Mihaela Constantinescu ( 62 de ani) demonteaza zvonurile conform carora artistul ar putea fi transferat la un alt spital, de peste hotare. Artistul se afla internat la Spitalul Floreasca din Capitala, aflat in coma indusa. „Nu este nimic adevarat! Eu am spus ca ma pot ocupa de tot si ca il putem duce oriunde in lume, dar deocamdata nu poate fi transportat. In rest, sunt inventii. Va multumesc pentru informatii si ganduri”, a declarat Mihaela Constantinescu, pentru click.ro.

Nici actuala sotie, Simona Secrier, nu pleaca prea departe de spital. Aceasta ii este alaturi muzicianului, spitalul devenind a doua sa casa. Fosta solista a trupei Etno a fost vazuta de fotoreporterii Click! cand parasea spitalul insotita de o femeie si un borbat, probabil rude. Simona i-a condus afara din unitate, si-a luat o sticla de apa si s-a intors inapoi in salonul unde ii este internat sotul.

Mihaela si Mihai Constantinescu au fost casatoriti timp de 28 de ani

Mihaela Constantinescu a fost casatorita cu muzicianul, Mihai Constantinescu, timp de 28 de ani. Cei doi au divortat in anul 2003, iar fosta sotie a ales sa pastreze numele celebrului artist. Desi, artistul si-a refacut viata alaturi de Simona Secrier, Mihaela a continuat sa fie prietena cu muzicianul.

Cei trei: Mihai Constantinescu, fosta si actuala sotie au fost vazuti in repetate impreuna, fie la evenimente mondene, fie la iesiri in oras.

Adauga un comentariu