Magazin

Fosta sotie a lui Mihaita Nesu, DE NERECUNSOCUT. Iata cum arata ACUM femeia care l-a parasit dupa accident

Publicat: 27 aug. 2014

In trei ani, Mihai Nesu a trecut prin cate trec altii intr-o viata. Nesu si-a vazut cariera distrusa, casnicia destramata si si-a ingropat mama. In acelasi timp, fosta lui partenera si-a vazut mai departe de propriile planuri de viitor.

Mihai Nesu s-a intors acasa si este pregatit sa lupte pentru viata sa. Dupa divort si dupa moartea mamei sale, fostul fotbalist s-a inchis intr-o manastire, sperand ca, astfel, isi va gasi linistea si ca va iesi din depresie. In acelasi timp, fosta lui partenera si-a vazut mai departe de propriile planuri de viitor.

Citeste si Mihai Nesu, apel EMOTIONANT pe Facebook

Potrivit cancan.ro, dupa ce s-a intors din Olanda, acolo unde a locuit o perioada cu Mihaita Nesu, pe vremea cand erau impreuna, Maria locuieste acum la Oradea. Acum, femeia este total schimbata fata de momentul in care i-a devenit sotie fostului fotbalist. Pe atunci, Maria era mai deschisa la par, o nuanta de saten inchis, iar acum s-a vopsit bruneta.

Cei doi s-au cunoscut la inceputul anilor 2000, iar intre ei a fost dragoste la prima vedere. In anul 2006 s-au casatorit si nimic nu parea sa le umbreasca fericirea. El era o vedeta a gazonului, iar ea era o sotie devotata. Anul 2011, cand Mihai a suferit acel accident in timpul unui antrenament, care putea sa-l omoare, nu l-a omorat, dar i-a omorat sufletul pereche.

La jumatatea anului 2012, Maria si-a facut bagajele si a parasit locuinta lor din Olanda, refugiindu-se in casa parintilor sai din Oradea, orasul lor natal. Despartirea a survenit dupa 12 ani de relatie. Au trecut aproape doi ani de atunci, timp in care cei doi si-au vorbit extrem de rar.

Citeste si CUTREMURATOR! Paralizat de la gat in jos si parasit de sotie, Mihai Nesu a luat o decizie

Pana acum cativa ani, Mihai Nesu era un fotbalist care uimea pe toata lumea cu determinarea lui de pe teren, care era uneori vecina cu lipsa totala a vreunui spirit de conservare. Nesu nu a umblat niciodata cu jumatati de masura, iar asta a facut ca, la un antrenament cu echipa FC Utrecht, la care era legitimat, sa sufere o accidentare care i-a schimbat viata la 180 de grade. O fractura a coloanei in zona cervicala l-a tintuit intr-un scaun cu rotile si de atunci viata lui a devenit un calvar. Totusi, la fel ca in cariera de fotbalist, Nesu nu a renuntat la lupta si a reusit sa faca progrese cat de mici.

In plus, a infiintat o fundatie care ii poarta numele si care sprijina copiii cu dizabilitati si boli cronice din Romania prin implicarea in proiiecte si actiuni caritabile, in vederea imbunatatirii starii lor de sanatate. Pe langa demersurile pentru dotarea cat mai multor centre de recuperare la standarde internationale, Fundatia Mihai Nesu prezinta cazurile mai deosebite, in speranta ca aducerea lor in atentia publicului larg va ajuta la obtinerea sprijinului de care este nevoie.

Citeste si Mihai Nesu, aparitie SURPRINZATOARE. Cum arata la trei ani de la accidentul care l-a lasat
Adauga un comentariu