Cancan ultimă oră

Fosta soție a lui Whats’up se iubește cu fiul lui Andrei Gheorghe?

Publicat: 31 oct. 2020
Simina și Maximilian Gheorghe
Simina și Maximilian Gheorghe

Fosta soție a lui What’s Up, Simina, pare să fi trecut peste povestea de dragoste cu celebrul artist și s-ar iubi cu fiul lui Andrei Gheorghe.

Care este relația dintre cei doi

Soția lui What’s Up a fost văzută în ultimul timp cu Maximilian, fiul regretatului om de radio și de televiziune Andrei Gheorghe. Mulți sunt cei care susțin că între Simina și Maximilian ar fi vorba de o nouă poveste de iubire. Însă, blondina a explicat care este relația dintre cei doi.

,,Toată lumea ne-a întrebat de ce suntem atât de activi, mereu în trafic, eu şi Maximilian. Ne tot surprinde lumea mergând cu maşina de colo-colo, tot timpul fiind în priză, în tot felul de locuri. Este pentru că pregătim un nou proiect, şi de data asta nu muzical, pregătim o colecţie urbană de haine (…) şi cumva vine în contrapunct cu această perioadă de distanţare socială, practic noi încercăm să facem un manifest în care să-i facem pe oameni să li se pară cool să fie aproape. Să nu uite că fără cei dragi nu înseamnă nimic. Şi lucrăm foarte mult la acest concept, se va lansa curând şi suntem emoţionaţi”, a declarat Simina.

Însă, în spatele acestei colaborări ar sta și o poveste pasională. Blondina a mărturisit și cine le-a făcut legătura. ,,Pe lângă asta, Katarina, care este sora lui, ne-a unit, în toată nebunia asta şi a evoluat toată această afacere în familie, Katarina face muzică în continuare, şi în momentul de faţă este într-o tabără de muzică şi face sesiuni pentru case de muzică internaţionale. Şi sper că până la final de an să vedeţi ce proiect lansează. Suntem mai mult axaţi pe proiecte profesionale, viaţa vreau să rămână liniştită şi personală. Îmi doresc ca aceste plimbări cu maşina să fie cu folos”, a mărturisit frumoasa blondină pentru Click.
Cum se înțelege Simina cu fostul soț

Simina Costea și What’s Up, pe numele real Marius Ivancea, și-au refăcut viața după divorțul de anul trecut. What’s Up și-a refăcut viața cu violoncelista Alice Badea, care este și profesor de muzică și co-fondator a două școli de muzică din București.





Adauga un comentariu