Titlurile zilei

Fostul boxer Rocco de la Iași riscă să ajungă la pușcărie! După ce a fost bătut și jefuit de patru indivizi mascați în casa lui din Bucium, lucrurile s-au întors împotriva lui (EXCLUSIV)

Publicat: 23 aug. 2021
Rocco Anghel și locuința sa din zona Bucium
Rocco Anghel, unul dintre cei mai cunoscuți traficanți de țigarete din Iași, ar putea ajunge după gratii.

După o reglare de conturi în stil mafiot, Rocco Anghel, unul dintre cei mai cunoscuți traficanți de țigarete din Iași, ar putea ajunge după gratii. Individul a fost bătut și jefuit în casa pe care o deține în zona Bucium, însă toate lucrurile se pare că se întorc împotriva lui. Cu o condamnare la închisoare din trecut, Rocco este anchetat pentru înșelăciune, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă să ajungă la pușcărie

Valeriu Anghel, zis Rocco, riscă să ajungă la pușcărie după ce a fost bătut și jefuit în casa sa din Bucium. După mai multe zile de spitalizare, Rocco a fost nevoit să dea cu subsemnatul, asta după ce este anchetat pentru înșelăciune. S-a ajuns aici după ce l-ar fi tras în piept pe unul dintre cei patru indivizi care au intrat peste el în casă. Rocco are deja o condamnare pentru trafic de țigarete, iar o altă condamnare l-ar trimite direct în spatele gratiilor.

Bărbatul, fost boxer în tinerețe, a fost condamnat recent de judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași la 2 ani și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru contrabandă în formă continuată. Povestea începe pe la mijlocul lunii iulie, când casa deținută Anghel a fost luată cu asalt de patru indivizi mascați cu cagule. Astfel, în miez de noapte, liniștea cartierului Bucium a fost spartă. Alarma a fost dată de Rocco și de soția sa. Cei patru indivizi s-au apucat de răscolit în locuință și au început să-i lovească pe soți. Cel mai grav lovit a fost bărbatul. „Mascații” l-au lovit cu bâtele la picioare, provocându-i o fractură deschisă.

O anchetă grea pentru polițiștii din Iași

Pentru polițiștii de la Investigații Criminale a fost o misiune grea găsirea celor patru indivizi. Totuși, într-un timp extrem de scurt au pus mâna pe toți cei implicați. Patronul unei firme de construcții a pus la cale „jaful” din Bucium, asta după ce a fost „țepuit” de Rocco. Judecătorii ieșeni vor decide soarta celor trei suspecți care au ajuns deja după gratii.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată în ceea ce îi privește pe inculpații Alin Ionuț Agrigoroaie, Daniel Loghin și Ionuț Ciocălău-Leahu. Dispune arestarea preventivă a inculpaților Alin Ionuț Agrigoroaie, cercetat pentru tâlhărie calificată și conducerea unui vehicul fără permis, Daniel Loghin și Ionuț Ciocălău-Leahu, cercetați pentru tâlhărie calificată, pentru o perioadă de 30 de zile”, au precizat judecătorii ieșeni.

Zilele trecute, polițiștii au reușit să-l prindă și pe cel de-al patrulea tâlhar.

Urmărit zile la rând, nu a vrut să se predea

Ultimul pe care au pus polițiștii mâna se numește Antoce Ionuț-Vlăduț, un tânăr care a petrecut aproape jumătate din viață în pușcării. Antoce a fost urmărit câteva zile de polițiștii de la Investigații Criminale și de mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) după ce a comis tâlhăria. Zilele trecute, polițiștii din Iași au mers pe urmele lui Antoce până la Vaslui, într-o pădure.

Acolo, Antoce a fost somat să se predea, asta după ce fusese arestat în lipsă. Înarmat și amenințător, Antoce nu s-a conformat și a luat-o la fugă. Oamenii legii au descărcat încărcător după încărcător în încercarea lor de a-l opri. Nu au reușit să facă asta, iar Antoce a dispărut din nou. Surse din cadrul anchetei au precizat că s-au tras aproximativ 20-25 de focuri după tâlhar, însă în zadar. După mai multe percheziții efectuate și după o urmărire cum vezi doar prin filme, Antoce a fost prins.
Comentarii
Adauga un comentariu