Eveniment-Social

Fostul consilier al ministrului Sanatatii a castigat concursul de manager la Institutul Socola

Publicat: 07 oct. 2015
1

Pentru postul de manager la Institutul regional de psihiatrie Socola din Iasi s-a inscris un singur candidat. Fostul manager al ministrului Sanatatii, care a asigurat si perioada de interimat la institutul iesean, nu a avut contracandidat. Concursul s-a desfasurat in perioada 5-7 octombrie 2015 si a avut doua probe: test grila si sustinerea proiectului de management. La proba scrisa, dr. Gabriel Oprisanu a obtinut nota 9.80, iar la prezentarea proiectului de management a primit nota 9.75. Medicul Oprisanu va incheia un contract de management pe o perioada de 3 ani cu Ministerul Sanatatii. Unitatea medicala se afla in subordinea ministerului. Principalul obiectiv al managerului Oprisanu este acreditarea institutului.

„Ocuparea functiei de manager la un spital de o asemenea anvergura este o mare provocare, dar si o mare responsabilitate. Apropierea celui mai mare examen pe care institutul îl va avea în scurt timp si anume procesul de acreditare, implica o mare responsabilitate atât pentru echipa de management, cât si pentru personalul unitatii. Rigoarea, controlul si coordonarea sunt principalele cerinte ale unui management performant, iar singura mea solicitare catre angajati este cea de a-si îndeplini sarcinile de serviciu prevazute în fisa postului. Îndeplinirea conditiilor de acreditare este un proces pentru care este nevoie de implicarea totala a personalului institutului, care reprezinta cea mai importanta resursa a unitatii. Avem un plan de management care, odata implementat, va consolida rolul pe care Socola îl are deja în psihiatria româneasca”, a declarat dr. Gabriel Oprisanu, managerul Institutului regional de psihiatrie Socola din Iasi.
Comentarii
  • Si Oprisanu (botosanean) a ajuns manager la Socola la fel de „cinstit” ca si Corneliu Mihai la Spitalul Judetean Mavromati (din Botosani). Fara sustinere politica, nu stiu cat de sus ar fi ajus acesti indivizi, lacomi de bani si de statut social. Orisanul, cel putin, are o pregatire in domeniu, iar celalalt, in specula.Bune si studiile la FF; daca ai pile bune si esti sluga intr- un anumit partid, poti ajunge departe. Este jenant sa afisati niste note ipocrite, obtinute in urma unor concursuri cacealma. Si la Iasi, cat si la Botosani, s- a prezentat un singur candidat!!! E posibil asa ceva?!? Sa nu existe CONCURENTA ADEVARATA cand vine vorba de ocuparea unor astfel de functii? PARVENITII… Pacat ca niste indivizi fara caracter au ajus si ajung sa ne conduca spitalele, orasele, tara. Prin frauda intelectuala, prin aranjamente de culise!!! Ca pe propria- i mosie.

    • Pe mine, nici asta nu ma inlatura, penca eu is puterea, adica multimea de salariati plus banii pe carei fac din spagi, doctorii,gina, taraboanta mai au de invatat multe de la mine. ii invata tataia carte chiar daca el nu are prea multa!

Adauga un comentariu