National

Fostul deputat PDL Brandusa Novac, condamnata DEFINITIV la 6 luni de inchisoare

Publicat: 15 oct. 2014
1

Fostul deputat PDL Brandusa Novac a fost condamnata definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la sase luni inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, scrie Agerpres.

Intr-un dosar separat, tot instanta suprema a decis definitiv ca Brandusa Novac s-a aflat in stare de incompatibilitate.

Citeste si Cum ajung artistii infractori. Conform ANI

In mai 2011, ANI a constatat ca Brandusa Novac, deputat si director al „Circ & Variete Globus” Bucuresti, a incalcat legislatia privind regimul juridic al conflictului de interese in materie administrativa si penala, deoarece, in perioada 5 decembrie 2006 — 12 mai 2009, in calitate de persoana fizica, precum si in calitate de asociat in cadrul SC Sidus Artis SRL, ar fi incheiat 11 contracte de colaborare, precum si contracte pentru realizarea unor spectacole de catre Circul Globus Bucuresti (in prezent „Circ&Variete Globus” Bucuresti).

Citeste si Deputatul PD-L Brandusa Novac ajunge la Parchet

ANI sustinea atunci ca Brandusa Novac s-a aflat in conflict de interese in materie administrativa, deoarece ar fi semnat, in calitate de persoana fizica, cu ”Circ & Variete Globus” Bucuresti, doua contracte de realizare a scenariilor si regiei pentru doua spectacole, precum si un contract de colaborare incheiat intre ”Circ & Variete Globus” Bucuresti si SC Sidus Artis SRL, societate in cadrul careia a detinut, pana la 23 iunie 2010, calitatea de asociat. Valoarea totala a celor trei contracte semnate este de 443.440 lei.

Adauga un comentariu