Bursa Barfelor

Fostul director agață gagicile din cafenele

Publicat: 07 oct. 2021

Babele bârfitoare încheie rubrica de astăzi cu una despre Toni Boboș, fostul director de la Finansuri, care nu se mai liniștește. Cunoscut ca cel mai libidinos angajat din instituție, Boboș a început să-și extindă aria de vânătoare. Asta, pentru că fetele din Finansuri nu mai pun botu’ la propriu și nici la vrăjeală. Mai nou, Boboș a început să terorizeze niște căprioare care lucrează la o cafenea de pe lângă palatul cu cultură.

Când prinde câte o chelneriță, îi face tot felul de avansuri, până și chestia aia grețoasă cu limba, în timp ce stabilește contactul vizual. Faza e că fetele alea au început să fugă de Boboș, ba prin bucătărie, ba pe terasă. Verișoarele babelor se știu cu o chelneriță de acolo, care a povestit că, la un moment dat, i-a dat peste nas fostului director. I-a spus că se duce la bucătărie să-i caute o gagică mai apropiată de vârsta lui. Cert este că Boboș nu are leac. Până la moarte va încerca să cucerească toate gagicile, pentru că i se pare că este un mare gigoloi. Doar i se pare…

Comentarii
  • de cand nu mai e director, acest Tony Dobos a ajuns un neica nimeni, coate goale, linge blide. iar duduile care-i treceau pragul cu ceva timp in urma, au ajuns hoste batrine…

  • fostul tartor Dobos e epava. Tot pnl-ul stie de ispravile lui de la bucuresti cat a fot deportat. Daca vedea o duduie interesanta si nu putea ajunge la ea, pleca repede la baie si o lua la laba!!! Aveti grija prin finante la ce baie mergeti….

  • I am afumat carne de porc lui Dobos, i-am dat si 5.000 de coco sa ma ajute cu un loc de munca…. Am ramas si fara carne si fara “malai”….si femeia tot acasa sta!!!!

Adauga un comentariu