Actualitate

Fostul preşedinte Traian Băsescu, despre Florin Cîțu: „Un economist excelent, dar o alegere catastrofală ca premier”

Publicat: 27 feb. 2020

Preşedintele României, Klaus Iohannis a ales că premier un economist excelent. Însă, din punctul de vedere al premierului care trebuie să coaguleze o majoritate, decizia preşedintelui este catastrofală, menţionează eurodeputatul Traian Băsescu, preşedinte de onoare al PMP.

„Din punct de vedere al economistului, alegerea preşedintelui a fost excepţională, a ales un economist excelent. Din punct de vedere al premierului care trebuie să coaguleze o majoritate, alegerea preşedintelui este catastrofala”, a spus Băsescu.

Fostul şef al statului considera că Florin Cîțu nu fi abil să pună cap la cap o construcţie politică, care să acorde României un Executiv stabil.

„În primul rând, a fost unul din adversarii cei mai acerbi ai PSD-ului, adesea explicând calificat care este dezastrul guvernării PSD, ceea ce PSD-ul nu recunoaşte şi ceea ce PSD-ul este obişnuit să sancţioneze. PSD-ul când îi spui că face greşeli, erori, el de regulă nu se uită să vadă ce a făcut, ci încearcă să se răzbune pe cel care i-a spus-o.

Deci Cîțu nu are nicio şansă să facă o majoritate în care să atragă şi PSD-ul sau chiar Pro România”, a punctat Băsescu.

Fostul preşedinte spune că „PMP-ul cu certitudine va face ce a făcut şi la Guvernul Orban II, va vota, dacă va avea ocazia, va vota Guvernul Cîțu”.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu