Secretele istoriei

Fostul principe Nicolae, mesaj emotionant pentru viitoarea lui sotie! Alina Binder e o femeie norocoasa!

Publicat: 26 ian. 2018
3

Alina Binder, viitoarea sotie a fostului principe Nicolae, isi sarbatoreste, vineri, ziua de nastere, ocazie cu care iubitul ei i-a transmis un mesaj emotionant. Sunt cuvintele pe care orice femeie viseaza sa le auda de la barbatul de langa ea.

Fostul principe Nicolae a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj emotionant pentru logodnica lui, Alina Binder, care implineste frumoasa varsta de 30 de ani. Nepotul regelui Mihai I a spus ca e fericit sa gaseasca in Alina o ”persoana care imi este in acelasi timp iubita, prietena si sfatuitoare”.

”Astazi, 26 ianuarie, cea mai importanta persoana din viata mea, Alina, implineste 30 de ani. Ii doresc multa sanatate, zambete in fiecare zi si dorinte indeplinite. Ma bucur enorm sa am alaturi un o persoana asa cum mi-am dorit, o persoana care imi este in acelasi timp iubita, prietena si sfatuitoare. Sunt fericit sa o sustin in toate aventurile si provocarile vietii si sa impartasim impreuna toate momentele fericite.

La multi ani, Alina!”, este mesajul emotionant transmis de fostul principe Nicolae viitoarei lui sotii, cu ocazia zilei de nastere.

Prima reactie a Casei Regale fata la liceanul care a inghenuncheat in fata catafalcului Regelui Mihai I

Casa Regala a Romaniei a oferit prima reactie fata de Vlad, liceanul care a emotionat o tara intreaga, in momentul in care a inghenuncheat in fata catafalcului Regelui Mihai I in Sala Tronului, in Palatul Regal din Bucuresti.

Casa Regala a Romaniei a postat pe contul sau de Instagram imaginea respectiva, anuntand ca adolescentul a fost invitat, marti, la Palatul Elisabeta de catre Majetatea Sa Margareta si Principele Radu.

”Vlad, liceanul care a inghenuncheat in fata catafalcului Regelui Mihai I la Sala Tronului, in Palatul Regal din Bucuresti, s-a numarat printre invitatii Majestatii Sale Margareta si ai Principelui Radu la Palatul Elisabeta ieri, 23 ianuarie 2018, in ajunul Zilei Unirii”, este mesajul postat pe pagina oficiala de instagram a Familiei Regale a Romaniei.
Adauga un comentariu