Magazin

Fostul sef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, a fost dat afara din casa de sotie

Publicat: 29 iun. 2012
1

Fostul sef al Fondului Monetar International (FMI), Dominique Strauss-Kahn, si sotia sa, jurnalista Anne Sinclair, s-au separat in urma acuzatiilor de natura sexuala care i s-au adus lui DSK, informeaza Reuters, citand revista Closer.

Anne Sinclair, editorul editiei franceze a Huffington Post, l-a dat afara pe fostul sef al FMI din casa in care locuiau impreuna in centrul Parisului. Incidentul s-a intamplat in urma cu o luna si de atunci cei doi traiesc separat, mai scrie revista citata. O sursa apropiata lui DSK a confirmat separarea celor doi si a adaugat ca acesta locuieste intr-o casa din Paris.

Cei doi sunt casatoriti de 20 de ani. Sinclair, o cunoscuta jurnalista franceza, s-a indragostit de Dominique StraussKahn dupa ce i-a luat acestuia un interviu si a ramas alaturi de el dupa ce a fost acuzat, in mai 2011, ca a incercat sa violeze o menajera de la un hotel din New York.

In urma scandalului, DSK si-a pierdut postul in FMI si si-a distrus sansele de a candida la alegerile prezidentiale din aprilie mai 2012 din partea Partidului Socialist. Dominique Strauss-Kahn a fost inculpat in mai multe cazuri de hartuire sexuala, viol si proxenetism.

Adauga un comentariu