Celebritati

Fostul sot al Cristinei Spatar nu le da pensie alimentara celor doi copii, desi traieste in lux – FOTO

Publicat: 23 apr. 2019
6

Cristina Spatar a suferit foarte mult dupa fostul sot, dar iata ca soarele a rasarit si pe strada ei. Vedeta iubeste din nou, iar de curand s-a mutat cu cei doi copii intr-un apartament, unde plateste chirie. Cristina Spatar a stat in vila fostului sot, pana cand acesta si-a adus noua iubita acolo.

Tatal copiilor Cristinei Spatar are o situatie financiara foarte buna, insa nu le da pensia alimentara micutilor. Vedeta a suferit enorm dupa divort si a plecat cu greu din casa fostului sot. Pensia alimentara care s-a stabilit pentru fetita si baietelul Cristinei Spatar este infima, insa nu le-o da, a marturisit Cristina Spatar intr-un interviu la 'Xtra Night Show'.

Vezi si: Luciu a semnat! Iata in ce emisiune va fi prezenta

Artista s-a mutat din casa fostului sot, dupa ce acesta si-a adus noua iubita in vila. Acum, Cristina Spatar locuieste impreuna cu copiii intr-un apartament cu chirie. Vedeta nu mai este singura, iar in viata ei a aparut un barbat care o face fericita. Cristina Spatar a marturisit ca iubitul ei i-a cunoscut copiii si se inteleg de minune.

Vedeta face orice de dragul copiilor ei si incearca sa faca in asa fel incat sa nu le lipseasca nimic.

Cristina Spatar iubeste din nou
Este pentru prima data de la divort, din 2016, cand artista nu ascunde faptul ca incearca sa-si refaca viata cu un alt barbat. Si, chiar daca se spune ca o femeie care isi schimba parul este pe cale sa-si schimbe viata, in cazul Cristinei Spatar lucrurile stau invers.

„Am un iubit. Toate fetele au un iubit, eu de ce sa nu am?', a declarat Cristina Spatar.

Adauga un comentariu