Magazin

Fostul sot al Lorei l-a despartit pe Marius Moga de Iulia Vantur! «Cand Iulia Vantur face dragoste, face AAAH…»

Publicat: 10 mart. 2016

A existat un moment, in timp si spatiu, cand o relatie «pentru totdeauna» dintre Marius Moga si Iulia Vantur ar fi fost posibila. Poate chiar scrisa in stele. Insa acest lucru nu s-a intamplat din cauza unui alt personaj, la fel de celebru precum cuplul Moga & Vantur, care cu o singura glumita a stricat tot. Fostul sot al Lorei, comediantul Dan Badea, s-a gandit sa isi mai diversifice repertoriul de glume, iar asa a aparut si poanta care a adus sfarsitul intr-o relatie celebra.

«Era Iulia Vantur in public si am facut o gluma cu ea si cu Moga. Mi-am imaginat cum fac dragoste diverse cupluri VIP care au diverse meserii. Am intrebat-o inainte daca pot spune gluma cu ea si mi-a dat acordul. Si-am zis: Iti dai seama cand fac ei dragoste si Iulia face „Aaaaah!”, Moga, din reflex, zice: „Fals! Nu esti pe ritm!” Toata lumea a ras. Pe urma m-am intalnit cu Moga in alta parte si mi-a zis: „Bai, eram putin certati si veneam la ea cu un buchet imens de trandafiri, ca stiam ca e la spectacol. Fix atunci ai zis tu gluma aceea… Am aruncat trandafirii si am plecat”. Se mai intampla si de-astea, dar oamenii inteligenti nu se supara», a explicat fostul sot al Lorei.

Povestea vine dupa ce postul TV Comedy Central a anuntat ca incepand cu luna aprilie a acestui an va difuza un nou serial, care il are in distributie si pe Dan Badea. Umoristul va aparea intr-un show televizat de stand-up comedy si cel mai probabil veti putea auzi si gluma care a pus punct iubirii dintre Marius Moga si Iulia Vantur. Daca o gluma a reusit sa le strice celor doi ploile, repectiv, sa le dea peste cap planurile de cuplu asa-zis indragostit, noi nu putem decat sa ne dam cu parerea: n-a fost sa fie!

Adauga un comentariu