Actualitate

Fostul vicepreședinte al Pfizer, Dr. Michael Yeadon: Nu trebuie să vaccinăm pe toată lumea

Publicat: 11 ian. 2021
Michael Yeadon este un fost vicepreședinte al Pfizer
Michael Yeadon este un fost vicepreședinte al Pfizer

Dr. Mike Yeadon, fostul vicepreședinte al lui Pfizer și om de știință șef pentru alergii și căi respiratorii, afirmă că efortul pentru un vaccin universal este cel puţin ciudat. Acesta susţine că nu trebuie vaccinată toată lumea.

În timp ce produsele farmaceutice Pfizer au apărut în primele știri anunțând eliberarea iminentă a vaccinului COVID-19, cu multă fanfară , un fost vicepreședinte și om de știință șef al companiei a respins categoric necesitatea vaccinării oricărui individ pentru a pune capăt pandemiei.

Dr. Michael Yeadon a fost angajat 30 de ani la Pfizer

Într-un articol recent , Dr. Michael Yeadon, care „a petrecut peste 30 de ani conducând noi cercetări în domeniul medicamentelor [alergice și respiratorii] în unele dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume” și s-a retras de la Pfizer cu „cea mai înaltă funcție de cercetare în acest domeniu a declarat că nu este nevoie de vaccinuri pentru stingerea pandemiei:

Nu este absolut nevoie de vaccinuri pentru stingerea pandemiei. Nu am auzit niciodată asemenea prostii vorbind despre vaccinuri. Nu vaccinați persoanele care nu sunt expuse riscului unei boli. De asemenea, nu vă propuneți să planificați vaccinarea a milioane de oameni sănătoși și cu un vaccin care nu a fost testat sufiecient de mult.

Comentariile cetățeanului britanic vin la sfârșitul unei critici cuprinzătoare aduse Grupului de consilieri științifici pentru situații de urgență (SAGE), o agenție guvernamentală din Marea Britanie însărcinată cu consilierea guvernului central în caz de urgență. SAGE a jucat un rol predominant în determinarea politicilor publice de blocare în Marea Britanie, inclusiv a celor implementate recent, ca răspuns la virusul COVID-19.

După ce a subliniat că SAGE nu avea expertiză esențială în domeniul pe care îl abordează, fără „imunologi clinici” ca membri, Yeadon evidențiază două erori fundamentale pe care le-au făcut în presupozițiile lor, ceea ce face ca concluziile lor de ansamblu să se înrăutățească radical, ducând la „torturarea populației din ultimele șapte luni sau cam așa ceva. ”

Prima eroare fundamentală: prezumția „ridicolă” de susceptibilitate de 100%

Prima presupunere eronată pe care o face SAGE este că „100% din populație era susceptibilă la virus și că nu exista o imunitate preexistentă”.

Yeadon afirmă că această noțiune este „ridicolă pentru că, deși SARS-CoV-2 este într-adevăr nou, coronavirusurile nu sunt. Nu există un „virus fără strămoși”. ” Într-adevăr, subliniază el, există cel puțin „patru coronavirusuri endemice, care induc răceala obișnuită… [care] circulă liber în Marea Britanie și în alte părți”. Cei care au fost infectați de „unul sau mai multe dintre aceste coronavirusuri endemice, producătoare de răceală obișnuită în trecut, au o imunitate durabilă și robustă [celulelor T], nu numai față de acești viruși, ci și de virușii înrudiți. SARS-CoV-2 este un astfel de virus strâns legat. ”

Lovind încă o dată competența SAGE, dr. Yeadon afirmă: „A nu se aștepta la o astfel de încrucișare este … să demonstreze lipsa înțelegerii necesare pentru a construi un model suficient de fiabil de utilizat”.

Mai mult, afirmă el, că testul PCR comun care este utilizat pentru detectarea „cazurilor” COVID-19, poate ieși pozitiv atunci când cineva este infectat cu unul dintre aceste coronavirusuri reci, ceea ce face acest test mult mai puțin fiabil. Desigur, pe baza rezultatelor finale ale acestor teste, multe mii de indivizi au primit ordin să-și perturbe viața și să se carantineze timp de până la 14 zile.

În cele din urmă, extrăgând din datele științifice, dr. Yeadon concluzionează că, din cauza expunerii anterioare la coronavirusuri de răceală obișnuită, „o proporție semnificativă (30%) din populație a intrat în 2020 înarmată cu celule T capabile să le apere împotriva SARS-CoV -2, chiar dacă nu văzuseră niciodată virusul … SAGE a greșit naiv când a presupus că „toată lumea era susceptibilă”. ”

Pandemia s-a încheiat, susţine acelaşi medic

Conform declaraţiilor făcute de medic, pandemia s-ar fi încheiat. Acesta consideră ca o bună parte din oameni sunt deja imuni la această boală.
Cu o presupunere falsă că 100% din populație este susceptibilă la virus, împreună cu doar 7% care au fost infectați, opinia SAGE este că „pandemia abia a început”. Yeadon clarifică, totuși, că aceasta este eroare.

Întrucât este demonstrabil faptul că „aproximativ 30% din populație avea imunitate anterioară” și dacă unul include niște copii care sunt „rezistenți” în fata virusului, putem ajunge la 40%. Acest lucru înseamnă că aproximativ 65-72% din populație are în prezent imunitate la COVID-19.

Și având în vedere realitatea imunității turmei , atunci când susceptibilitatea la un virus atât de scăzută, în jur de 28 până la 35%, „acea populație nu mai poate susține un focar extins de boală”, astfel virusul „scade și dispare”. Prin urmare, concluzionează Yeadon, „pandemia este eficientă și poate fi ușor tratată de un NHS (Serviciul Național de Sănătate) dacă funcționează corect. În consecință, țării ar trebui să i se permită imediat să revină la viața normală ”.

Ce scrie pe prospectul vaccinului anti-COVID Pfizer

Documentul conținând rezumatul caracteristicilor produsului „Comirnaty” – vaccinul împotriva COVID-19 dezvoltat de BioNTech și Pfizer – primul vaccin sigur și eficace autorizat de Comisia Europeană – este în acest moment disponibil în limba română pe website-ul Comisiei.

COMPOZIȚIA CALITATIVĂ ȘI CANTITATIVĂ

Acesta este un flacon multidoză și trebuie diluat înainte de utilizare. După diluare, un flacon (0,45 ml) conține 5 doze a câte 0,3 ml. 1 doză (0,3 ml) conține 30 micrograme de vaccin de tip ARNm COVID-19 (înglobat în nanoparticule lipidice). Continuarea aici

Notă: Conținutul articolului reprezintă strict punctul de vedere al doctorului Mike Yeadon și a apărut pe site-ul www.lifesitenews.com

Comentarii
 • Băiatu ăsta dacă nu o sa aibe accident, dacă nu îl găsește mort într-o camera de hotel sau dacă nu o sa moara subit de covid-19 o sa deschidă ochii la mulți, aici vorbește Un doctor, fostul Vice președintele la Pfizer asta știe cu ce se mănâncă vaccinul.

 • Abureli din ciclul manipularilor de pe net. Zice nenea (dat afara de la Pfizer in urma cu vreo 15 ani) ca nu poti sa iei coronavirus fiindca ai mai avut „raceli” cu alti coronavirusi inruditi. Asta e ca si cum ai spune ca daca ai avut vreodata gripa in viata asta nu mai poti sa o iei niciodata. Ineptie mai mare nu am auzit. In plus, sars cov-2 chiar daca e inrudit cu alti coronavirusi este mult mai periculos. Cine vrea sa riste pe pielea lui nu are decat sa intre intr-o sectie de terapie intensiva cu bolnavi Covid si sa stea acolo 30 de minute fara nici o protectie. Dupa o saptamana il rugam sa ne transmita cum se simte…

 • Abureli din ciclul dezinformarilor de pe net. Zice nenea (dat afara de la Pfizer in urma cu vreo 15 ani) ca nu poti sa iei coronavirus fiindca ai mai avut „raceli” cu alti coronavirusi inruditi. Asta e ca si cum ai spune ca daca ai avut vreodata gripa in viata asta nu mai poti sa o iei niciodata. Ineptie mai mare nu am auzit. In plus, sars cov-2 chiar daca e inrudit cu alti coronavirusi este mult mai periculos. Cine vrea sa riste pe pielea lui nu are decat sa intre intr-o sectie de terapie intensiva cu bolnavi Covid si sa stea acolo 30 de minute fara nici o protectie. Dupa o saptamana il rugam sa ne transmita cum se simte…

 • Abureli din ciclul dezinformarilor de pe net. Zice nenea (dat afara de la Pfizer in urma cu vreo 15 ani) ca nu poti sa iei coronavirus fiindca ai mai avut „raceli” cu alti coronavirusi inruditi. Asta e ca si cum ai spune ca daca ai avut vreodata gripa in viata asta nu mai poti sa o iei niciodata. Ineptie mai mare nu am auzit. In plus, sars cov-2 chiar daca e inrudit cu alti coronavirusi este mult mai periculos. Cine vrea sa riste pe pielea lui nu are decat sa intre intr-o sectie de terapie intensiva cu bolnavi Covid si sa stea acolo 30 de minute fara nici o protectie. Dupa o saptamana il rugam sa ne transmita cum se simte.

 • Aceiasi abureala cu ATI. La reanimare nu ajung niciodata infectatii cu SARCOV( adica cu un virus gripal).
  Reanimarea este plina cu bolnavi cronici de boli de plamani, si alte boli grave.

 • Sars cov 2 este inrudit cu alte tipuri de coronavirus dar China l-a facut in laborator ca arma biologica are si SARS extras de la soareci/sobolani si CORONAVIRUS extras de la lilieci deci nu se compara cu alte virusuri anterioare TIP CORONAVIRUS SAU SARS asemanatoare care nu au produs pandemii si aproape 2 milioane de morti in lume. Insasi denumirea virusului chinezesc spune compozitia SARS+ CORONAVIRUS(Sars Cov2) combinatie care nu se gaseste nicaieri in natura in lumea asta doar in laborator si apoi Sars cov 2 este fabricat sa reziste pana + 60 gr si _ 70 gr dar virusurile anterioare nu au aceasta proprietate, deci este o necunoscuta un inamic invizibil care ataca

 • In Romania de obicei se moare, cam 600 de morti pe zi, cu sau fara covid. Statistica comparata cu mortii din 2019 cand nu exista covid arata o diferenta ridicol de mica.

  ‘Mortii de covid’ sunt prinsi in statistici raportate la fiecare 12 ale lunii, in format pdf si excel, la INS. Care nu arata nici o diferenta fata de 2019, ba din contra.

  ‘Inamicul invizibil care ataca’ ar fi bine sa stea acasa si ‘omorat’ cu paracetamol si ceai de tei.
  Si un vin fiert si o tuica tare.
  Si grija mare la lilieci si pandolini, cagula la inamic!

 • … he, he … badie ioane, matale lecitina iti trebuie. multa de tot … ai uitat ca ai postat, si ai postat inca o data, exact la fel. dupa care ai uitat cum te cheama si ai mai postat inca o data tot acelasi text, da’ sub numele de anonim … deh, de la o varsta incolo …

 • Domnule vorbesti prostii la acest nou Coronavirus cu paracetamol si vin fiert si ceai asta ar fi pentru o raceala usoara sau o gripa sezoniera nicidecum pentru sars cov 2, si lasa-ne cu liliecii si pangolinii inca mai crezi domnule in minciunile Chinei, praf in ochi la prosti, rusine stadiul de inapoiere mintala, bietele animale chiar nu au nici o vina de pandemia mondiala

 • Sursa din interior, adica asistenta care lucreaza in domeniu:
  „INCEPAND CU LUNILE RECI DE TOAMNA, ORICE TUSE, STRANUT, RACEALA OBISNUITA, IESE COVID LA TESTUL PCR”.
  Care covid daca nu ai o alta boala asociata este complet inofensiv.
  Deci atentie la chineji, pandolini si mandolini. Cagula la inmicul ucigas!

 • Asistenta mesteca muci din nas pe betisor de vata la computerul PCR. Oricum, nu trebuie multa carte la asa ceva.
  Discutia a fost cu un lider de sindicat de la o fabrica mica, 60 de angajati, care toata vara a fost calcata in picioare de testele covid si nu putea face productie.
  Pe baza de pile interventii, a fost lasat in pace pana la urma.
  Mai mult nu se face ca sa spun aici.

Adauga un comentariu