Sport

Fotbal, Divizia C – Seria I: „Avioanele” au destramat „Unirea”

Publicat: 20 mart. 2000
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:11012;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

•Unirea 2000 – Aerostar Bacau 0-2 (0-1)

Ieri dimineata, in cadrul etapei a 22-a din Divizia C – seria I, FC Unirea 2000 Iasi a cedat pe terenul Constructorul cu scorul de 0-2 (0-1) in fata formatiei Aerostar Bacau. Decimata de suspendari si indisponibilitati, echipa antrenata de cuplul Corneliu Costachescu – Narcis Ciocarlan nu a putut face fata adversarului, echipa de top a seriei I, clasata pe podium inaintea acestei runde. Fara Manole, Dragoi, Cazacu (accidentati), Costan, Andrusi si Chiper (suspendati), Unirea Iasi a fost o prada usoara echipei antrenate de Gheorghe Andries in ciuda dominarii din prima repriza, cand am trecut si o bara in contul gazdelor.
In minutul 24, Stingaciu a deschis scorul pentru bacauani, scorul final fiind stabilit in acelasi minut al reprizei secunde, 69 al meciului, de Florea.
In urma acestei infrangeri, gruparea prezidata de Pavel Hodea ajunge la „-9” in clasamentul adevarului, situatia devenind cat se poate de ingrijoratoare in perspectiva evitarii retrogradarii.
Formatii: FC Unirea 2000: Simionas, Bozianu, Martin, Lohan, Dascalu, Ciocoiu, Cantea, Scripca, Banta, Ambrozie, Brighiu.
Aerostar Bacau: Ignatescu, Ferica, Ambarus, Ureche, Stingaciu, Florea, Stratulat, Manoliu, Cimpeanu, Popa, Puiu.
Arbitri: R. Dincuta (Ploiesti), A, Pantelimon (Boldesti) si M. Ponici (Cimpina).
Observator FRF: Gheorghe Leonte (Suceava).

Adauga un comentariu