Sport

Fotbal: FCM Poli a incheiat cantonamentul cu doua victorii

Publicat: 24 ian. 2000

•Gruparea din Copou a invins cu 2-0 pe CFR Pascani si cu 1-0 pe CFR Citadin

Sambata si duminica, elevii trio-ului NedelcuToiuCampeanu au disputat la Tg. Neamt ultimele doua partide amicale ale cantonamentului de la Baltatesti.

In primul meci, FCM Poli a dispus cu 2-0 de CFR Pascani, golurile purtand semnaturile lui Serban si Ion Radu. Gruparea din dealul Copoului a evoluat in formula Stoian, Constantin, Urdaru, Paraschiv, Acatrinei (Gheban), Medeleanu, Radu, Nita, Vintila (Basescu), Andries (Soponariu), Serban (Fieraru), toate schimbarile fiind efectuate dupa pauza. De precizat ca Urdaru a fost trecut de pe postul de mijlocas stanga pe dreapta, locul initial fiind luat de Gheban.

In cel de-al doilea amical, FCM Poli a dispus cu 1-0 de CFR Citadin, unicul gol al intalnirii fiind marcat de ex-divizionarul C, Basescu.

Sa mai spunem ca iesenii au revenit ieri acasa, conducerea clubului invoindu-i pe baieti doua zile. Astfel, fotbalistii din Copou se vor prezenta la antrenamente miercuri, pentru ca vineri dimineata sa plece spre Italia. Intre timp insa, joi dimineata, iesenii vor mai disputa un amical impotriva divizionarei C, CFR Pascani. In alta ordine de idei, astazi, organizatorul de competitii al FCM Poli, Tibi Stefanescu, se va deplasa la Bucuresti pentru „aventura” italiana.loading...

Adauga un comentariu