Sport

Fotbal: FCM „Poli” a intrat in linie dreapta

Publicat: 02 mart. 1999
1

•Raminerea lui Zanc si Popa la Iasi este, deocamdata, incerta •Se asteapta un raspuns din capitala pentru „cazul Matinca”

A ramas mai putin de o saptamina pina la startul returului de campionat, in Divizia B. Fotbalistii de la FCM „Poli” se pregatesc intens in zilele care au mai ramas, pina la etapa cu numarul 18, antrenamentele efectuindu-se pe terenul II, din complexul „Emil Alexandrescu”.

In prima etapa, dupa cum se stie, elevii lui Mihai Romila vor intilni echipa Rulmentul Alexandria, o formatie nou promovata, insa, care nu s-a sfiit sa dea multe batai de cap adversarelor ei. In ceea ce priveste lotul echipei noastre, acesta va fi definitivat, in vederea abordarii returului, la finalul acestei saptamini. Dupa cum ne-a declarat Constantin Benta, purtatorul de cuvint al FCM „Poli”, cuplul Romila-Ciocirlan-Costas va retine, in vederea jocurilor oficiale, un lot format din 18 jucatori.

Pina in prezent, situatia ultimilor doi jucatori sositi in Dealul Copoului, Zanc si Popa, este oarecum incerta. Cluburile de la care cei doi apartin, Universitatea Cluj, respectiv Sportul Studentesc, avind pretentii financiare, considerate de clubului iespean, ca fiind exagerate, pentru un imprumut pina la vara. Astfel, la o prima discutie, cele doua cluburi cer gruparii iesene cite 5000 de dolari, pentru fiecare jucator. In prezent, conducerea lui FCM „Poli” incearca in continuare sa rezolve aceasta problema.

In privinta suspendarii lui Vasile Matinca, fotbalist care nu poate evolua in primele patru etape, FCM „Poli” asteapta un raspuns la memoriul care a fost depus la sediul federatiei de specialitate. Revenind la cei doi jucatori a caror situatie nu s-a clarificat, inca, Zanc si Popa, trebuie de mentionat ca atit gruparea de sub Feleac cit si cea din Regie doresc cu orice pret ca FCM „Poli” sa verse in contul lor ceva bani. Insa, asa cum a spus Constantin Benta, in cazul in care cei doi nu vor fi lasati de catre cluburile de care apartin sa joace la Iasi, situatia nu ar fi una disperata, antrenorii nostri avind variante pentru suplinirea posturilor, pe care evolueaza acestia.

Pina la jocul cu Rulmentul Alexandria, echipa ieseana nu va mai sustine nici o partida amicala. De acum, prima intilnire a fotbalistilor ieseni cu proprii lor suporteri se va petrece simbata, de la ora 11.00. In continuare, va prezentam lotul de jucatori care se pregateste in aceasta saptamina, sub indrumarea staff-ului tehnic: Cimpeanu si Colceag, portari, Popa, Petrache, Urdau, Bordeanu, Matinca, Ilie, Botan, Tiron, Cojocaru, Stancu, Manole, Ionescu, Chiper, Sandu, Onofras, Soponariu, Zanc, Serban, Paraschiv, Cotan si Gheban.

Adauga un comentariu