Sport

Fotbal: Fotbalistii de la FCM Poli se lasa asteptati

Publicat: 09 ian. 2000
1

•La antrenamentul de ieri au participat 24 de jucatori

Desi reunirea lotului era preconizata pentru joi, 6 ianuarie, la antrenamentul de ieri, in Copou nu erau prezenti inca toti fotbalistii de la FCM Poli. Astfel, Medeleanu, Colban, Andries, Enache, Radu, cativa dintre jucatorii anuntati ca facand parte din lotul reinnoit al Politehnicii, nu au facut act de prezenta la antrenamentul de ieri dimineata, ei fiind insa asteptati in continuare la echipa.

Dupa cate se pare, fundasul central, Enache (Dinamo Bucuresti) va sosi la Iasi in cursul zilei de luni, un alt fotbalist dorit in Copou fiind stelistul Nita, mijlocas, ce-si satisface in prezent stagiul militar la Buzau. Ramanand la capitolul „nume noi”, sa spunem ca au putut fi vazuti la antrenamentul de ieri trei jucatori craioveni si doi bucuresteni, aflati in probe la „trupa” din dealul Copoului. Acestia sunt Purcel (25 de ani – Constructorul Craiova), Cernat (Sportul Studentesc, fundas dreapta – 19 ani), Petrana (mijlocas – ElectroBere), Bazu (atacant – Craiova) si Burcea, cu mentiunea ca sansele lor de a ramane in Copou sunt destul de mici.

Dintre toti, Burcea (21 de ani, fundas central la marcaj) se pare ca a dat satisfactie tehnicienilor ieseni, fiind urmarit cu interes in continuare de acestia, in speranta cooptarii sale in lot. Din vechea „garda” nu erau veniti ieri Paraschiv si Serban (invoiti), Rudac (plecat in cautarea unui contract prin Italia), in schimb erau prezenti, surprinzator, Ilie si Pintilie, pusi initial pe lista de transferari de catre conducerea clubului. Oricum, dupa aceste prime zile de acomodare, in care nu au lipsit eternele „miute”, de luni, iesenii vor intra incet-incet in paine, sperandu-se intr-o reunire cat mai rapida a tuturor celor absenti la primele antrenamente.

Joi dimineata, odata cu plecarea la Baltatesti, in cantonament, se va definitiva si lotul largit al echipei, urmand sa se hotarasca si soarta celor veniti in probe, in Copou. Pana atunci insa, astazi, cu incepere de la ora 10.30, antrenorii Leonida Nedelcu (principal) si Dorinel Toiu (secund), vor conduce o noua sedinta de pregatire cu jucatorii care au raspuns pana acum convocarii.

Adauga un comentariu