Sport

Fotbal: Iesenii au debutat cu stangul

Publicat: 21 ian. 2000

•In amicalul cu Apemin Borsec, FCM Poli a pierdut cu 0-3 (0-0)

Ieri, la Tirgu Neamt, echipierii Politehnicii au cedat in prima partida amicala din acest an cu 0-3 (0-0) in fata liderului seriei I a Diviziei C, Apemin Borsec. Trio-ul de antrenori NedelcuToiuCampeanu a folosit in aceasta intalnire doua formule de echipa, fiind introdusi in teren aproape toti componentii lotului deplasat la Baltatesti. Desi era anuntat ca titular in primul unsprezece, Onofras nu a fost folosit de antrenori nici un minut, fotbalistul acuzand usoare dureri in urma unei intinderi.

De asemenea, nici Serban nu a evoluat la potentialul maxim, acesta fiind racit. Printre cei mai putin evidentiati s-a numarat si Ionescu, prestatia mijlocasului iesean fiind caracterizata de o oarecare indispozitie in joc. „Prima repriza am dominat mai mult, ne-am creat cateva ocazii de gol, insa nu am stiut sa le fructificam. In cea de-a doua, dat fiind si faptul ca am jucat cu o alta echipa, am primit trei goluri pe fondul unor greseli de aparare, punctul nostru slab in acest meci”, a declarat telefonic Dorinel Toiu, „secundul” gruparii iesene.

Tehnicienii ieseni au mai pus infrangerea si pe seama terenului pe care s-a desfasurat intalnirea, gazonul fiind complet acoperit cu zapada. In prima repriza, la scorul de 1-0 pentru Apemin, Fieraru a ratat o mare ocazie de a inscrie, trimitand, din fata portarului advers, in afara cadrului portii. De remarcat ca la divizionara C au evoluat si ex-iesenii Petrache, Dobrea, Tiron, ultimul reusind sa si inscrie in poarta lui Campeanu. Referitor la data intoarcerii echipei iesene acasa, sa spunem ca acest lucru se va intampla duminica, dupa „amicalul” cu CFR Citadin si nu luni, asa cum era preconizat.loading...

Adauga un comentariu