Sport

Fotbal: In etapa 24, FCM „Poli” joaca la Moinesti

Publicat: 10 apr. 1999
1

•Dupa ce au pierdut cu 2-0 meciul cu echipa din Sacele, elevii cuplului Antohi – Danila s-au deplasat, de ieri, la Moinesti, unde FCM „Poli” va evolua in compania echipei locale Petrolul.

Referindu-se la aceasta intilnire, profesorul Antohi a afirmat ca de fiecare data cind FCM „Poli” a jucat in deplasare cu o echipa care evoluase anterior impotriva Rocarului, iesenii au avut de infruntat mari probleme. Cu toate acestea, nu ar fi exclus ca echipa din Copou sa faca un joc bun la Moinesti si sa se intoarca fara infringere. In jocul de astazi, vor reintra Valeriu Bordeianu si Mihai Botan, care nu au evoluat la Sacele, fiind suspendati. Imbucurator pentru echipa noastra, dupa cum ne-a spus profesorul Antohi este jocul lui Igor Corjan. Basarabeanul, in virsta de 22 de ani, pare sa fie o achizitie deosebit de buna, de la care se asteapta sa confirme in meciurile acestui final de campionat.

Pentru aceasta intilnire, staff-ul tehnic iesean are posibilitatea sa prezinte din primul minut, urmatorul „11” probabil: Cimpeanu – Gavrilescu, Cojocaru, Paraschiv, Petrache, Bordeanu – Manole, Botan, Matinca, Decu – Onofras si Corjan.

Capul de afis al acestei runde este jocul de sub Timpa, acolo unde se intilnesc FC Brasov si Rocar, intr-un adevarat derby al Diviziei B. In urma cu o saptamina, Silviu Dumitrescu, antrenorul Rocarului a declarat ca merge la victorie in jocul cu liderul campionatului acestei serii. La Navodari, Midia din localitate va primi vizita Preciziei Sacele, intr-un joc in care are ca favorita formatia gazda.

In Regie, Sportul Studentesc intilneste Rulmentul Alexandria, elevii lui Mihail Marian pornind in postura de favoriti. La Brasov, un alt meci sub Timpa, Metrom ICIM va evolua in compania Tractorului. Va fi un joc in familie. La Tirgoviste, Chindia din localitate va evolua in compania Nitramoniei Fagaras, un joc in care pentru oaspeti un punct este absolut necesar, in lupta disperata pentru evitarea retrogradarii. Dunarea Galati – Laminorul Roman, este o intilnire importanta pentru gazde, care doresc sa se indeparteze cit mai mult de zona nisipurilor miscatoare.

La Cimpina, echipa lui Hutu va evolua in compania Cimentului Fieni. Jocul, nefiind hotaritor pentru una sau pentru cealalalta echipa, va fi unul doar de palmares. In sfirsit, in Cring, buzoienii, primesc replica „lanternei rosii”, Dacia Unirea Braila. Un joc de „1” solist. 

Adauga un comentariu