Sport

Fotbal: Infringere la Sacele, Poli nu-si revine

Publicat: 08 apr. 1999
1

•Rocar, la un pas de o surpriza

Ieri, pe stadionul „Precizia” din Sacele, echipa locala Precizia a intilnit formatia FCM „Poli”. Echipa din Dealul Copoului, zguduita de cutremurul produs in urma cu o zi, demisia intregului Consiliu de Administratie, s-a prezentat la acest joc cu un moral, totusi, ridicat. Din pacate, fotbalistii nostri nu au reusit sa scoata un rezultat bun, deoarece si de aceasta data linia de atac a lasat de dorit.

Cu toate acestea au evoluat bine Gavrilescu, Matinca si Onofras, care au incercat sa forteze de citeva ori apararea adversa, din pacate insa fara prea mare succes. Pentru echipa lui „Magiun” a inscris Chirila, in minutele 19 si 68. Antrenorii Leonida Antohi si Mitu Danila au trimis in teren urmatorii jucatori: Cimpeanu – Gavrilescu, Petrache, Cojocaru, Paraschiv, Ionescu – Manole (min. 50 Onofras), Ilie (min. 46 Decu), Puscas – Matinca si Corjan.

A surprins, la oaspeti, intrarea in joc a lui Cristi Puscas, care nu cu multa vreme in urma fusese trecut pe lista de transferari, impreuna cu Stancu si Tiron. Cu acest rezultat, FCM „Poli” a coborit un loc in clasament, situindu-se, in prezent, pe locul V, cu un total de 38 de puncte. In Drumul Gazarului, echipa lui Silviu Dumitrescu a fost la un pas de a rasturna orice pronostic, insa abilul Pitu l-a invins pe goolkeper-ul oaspetilor in ultimile minute de joc.

La Alexandria, echipa locala Rulmentul a pierdut, la capatul unui joc echilibrat cu scorul de 1-0, in fata formatiei Gloriei Buzau, care a punctat in ultimul minut de joc. La Roman, Laminorul nu iarta. Plecati in orasul moldav sa cucereasca cele trei puncte ale victoriei, fotbalistii de la FC Brasov au fost tinuti in sah de catre o echipa ambitioasa, scor 0-0. Sub Timpa, Sportul Studentesc a smuls un rezultat de egalitate, 1-1, celor de la Tractorul, situatie similara inregistrindu-se si la jocul Nitramonia Fagaras – Metrom Brasov.

La Tirgoviste, adversarii iesenilor de simbata, Petrolul Moinesti au pierdut cu scorul de 3-1, semn ca in jocul cu FCM „Poli”, trupa lui Poenaru va face tot posibilul pentru obtinerea unei victorii. La Fieni, Cimentul, din localitate, a invins greu pe Dunarea Galati, cu scorul de 1-0, fotbalistii de pe Dunare aflindu-se intr-o vizibila crestere de forma. In sfirsit, la Braila, Dacia Unirea, a pierdut la scor de tenis, 0-6, in fata lui Hutu & comp. Asadar s-a mai consumat o etapa din cadrul Diviziei B, o runda in care, cu exceptia jocului de la Alexandria nu prea au fost rezultate surprinzatoare.

Etapa viitoare se vor desfasura jocurile: Petrolul Moinesti – FCM „Poli” Iasi, FC Brasov – Rocar Bucuresti, Midia Navodari – Precizia Sacele, Sportul Studentesc – Rulmentul Alexandria, Metrom ICIM Brasov – Tractorul Brasov, Chindia Tirgoviste – Nitramonia Fagaras, Dunarea Galati – Laminorul Roman, Poiana Cimpina – Cimentul Fieni si Gloria Buzau – Dacia Unirea Braila. 

Adauga un comentariu