Sport

Fotbal: Lotul cu care Poli ataca promovarea

Publicat: 16 feb. 1999
1

•Printre noii veniti s-ar putea numara si Catalin Zanc

Dupa meciul amical sustinut cu Foresta Falticeni, simbata, jucatorii echipei FCM „Poli” au intrat, incepind de ieri, din nou, intr-un program complex de antrenamnete. Jocul cu echipa falticeneana a fost unul deosebit de util. In ciuda faptului ca echipa lui Eugen Hutu ocupa un loc nu prea multumitor in clasamentul Diviziei A, Foresta este totusi o echipa care traieste focul primei divizii, un adversar care evolueaza intr-o divizie superioara, celor de la FCM „Poli”.

La oaspeti a evoluat si Adrian Dobrea, pina nu demult component al echipei din Dealul Copoului. Daca patronul Forestei va fi multumit de randamentul lui „Dobrica”, jucatorul iesean va putea evolua la suceveni, pina in vara, fara nici o pretentie materiala din partea celor de la Iasi. In privinta jucatorului Gavrilescu, situatia acestuia s-a lamurit: in returul campionatului va imbraca tricoul echipei FCM „Poli”. Nu acest lucru se poate spune despre Filip si Acatrinei, care au ramas in Banie, la Universitatea Craiova.

O noutate in lotul iesean o va constitui prezenta fundasului Universitatii Cluj Catalin Zanc, care va sosi astazi pentru un eventual contract cu formatia antrenata de catre Mihai Romila. Zanc, in virsta de 28 de ani, a mai evoluat si la Sportul Studentesc. Pentru finalul de saptamina se incearca programarea jocului-revansa cu Foresta Falticeni, presedintele Hutu urmind sa-si dea acordul in cel mai scurt timp pentru disputarea amicalului. Revenind la transferurile care au avut loc la Iasi, rezultatul acestora nu poate fi decit unul pozitiv. Colceag este un portar pe care, cu siguranta, si l-ar dori multe echipe din Divizia A. Catalin Popa, un fundas de travaliu, care poate acoperi locul liber lasat de Catalin Abalasei, in timp ce perfectarea transferului lui Catalin Zanc ar fi unul binevenit la echipa.

In situatia in care nu se va mai intimpla nimic, FCM „Poli” ar avea posibilitatea sa alinieze in jocurile din retur un „11” standard, destul de valoros: Colceag-Popa, Paraschiv, Petrache, Zanc-Botan, Matinca, Cotan, Tiron-Cojocaru si Stancu. Cu acest lot si cu arbitraje corecte, FCM „Poli” ar avea sansa de a sustine barajul pentru promovarea in primul esalon.

Adauga un comentariu