Sport

Fotbal Poli Unirea

Publicat: 17 oct. 2003
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:42394;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Botan a plecat in cautarea unei echipe

•Mihai Botan incearca sa-si gaseasca echipa in Italia •In schimbul unei sume de bani, clubul iesean i-ar putea da dezlegarea •La meciul de sambata dintre Poli si Callatis, accesul spectatorilor pe stadion va fi gratuit

Inainte de jocul de sambata viitoare de la Braila, care va fi probabil examenul de maturitate pentru fotbalistii de la Poli, mai este un singur hop de depasit. Maine, in Dealul Copoului, va sosi o alta nou-promovata in esalonul doi, formatia Callatis Mangalia. Totusi, desi abia in acest an a promovat in Divizia B, constantenii sunt un adversar de temut pentru orice echipa, avand un debut de sezon peste asteptari. Dupa opt etape desfasurate, constantenii se afla pe locul patru in clasament, cu 16 puncte obtinute, iar din cele 5 victorii inregistrate pana acum, trei sunt obtinute in deplasare. Totusi, echipa antrenata de Imilian Serbanica nu ar fi evoluat in liga a doua daca Foresta Falticeni nu ar fi fost retrogradata in Divizia C.
Pentru a avea de partea lor un public cat mai numeros, dar si din considerente politice, pentru a indemna lumea sa iasa din casa si sa voteze, conducerea clubului a hotarat ca intrarea la meciul din etapa de sambata sa fie libera. „Am anticipat ca, in conditii normale, vremea va fi urata si numarul spectatorilor prezenti la joc va fi mai mic. De aceea am hotarat sa lasam intrarea libera, mai ales ca nu se poate spune ca ne ducem traiul din banii obtinuti din vanzarea biletelor”, a declarat presedintele Marius Stan.
La nivelul lotului domneste un optimism moderat, totusi, inaintea jocului de sambata, in fata unui adversar care se va dovedi cu siguranta unul incomod. In ceea ce-l priveste pe fugarul Botan, se pare ca acesta va da probe la o echipa din Italia. Cum dragoste cu sila nu se poate, clubul din Dealul Copoului ii va da atacantului unda verde sa negocieze cu echipa italiana, doar in conditiile in care in urma transferului sau se va obtine o suma de bani. Pana atunci insa, presedintele executiv al clubului va inainta Federatiei toate actele pentru suspendarea lui Botan, pe toata durata contractului pe care-l mai are cu Poli.
Antrenorul Vasile Simionas a programat in cursul zilei de ieri un singur antrenament, dupa care jucatorii ieseni au intrat in cantonament inaintea jocului de maine. Astazi va fi programat un antrenament dimineata, care va preceda sedinta tehnica din preziua jocului. Pentru prima data in ultimul timp, conducerea tehnica a echipei nu se confrunta cu nici un jucator indisponibil, putand alinia astfel cel mai bun unsprezece disponibil la ora actuala.
Florin BRIAUR
Adauga un comentariu