Sport

Fotbal: Rocar Bucuresti va sosi astazi la Iasi

Publicat: 02 apr. 1999
1

Echipa de fotbal Rocar Bucuresti, adversara formatiei noastre din jocul de miine, va sosi astazi la Iasi. Elevii antrenati de catre Silviu Dumitrescu vor veni cu ideea realizarii unei victorii care sa absolve de emotiile finalului de campionat. Insa, FCM „Poli” este hotarita sa transeze jocul de miine in favoarea sa.

Fotbalistii nostri si-au continuat pregatirile sub bagheta cuplului Antohi – Danila, in lot neexistind indisponibilitati, in afara celor cunoscute (Cotan si Urdaru, accidentati, iar Paraschiv a fost delegat sa arbitreze un joc de „C”). Jocul cu echipa in Drumul Gazarului nu este unul tratat cu indiferenta de catre microbistul iesean.

Reporterul a avut placuta surpriza sa constate ca in ultimele doua seri, in Piata Unirii si-a facut aparitia un grup de microbisti trecuti de virsta a doua, care, in discutiile lor, principalul subiect este jocul de miine al echipei iesene. Acest lucru nu s-a mai intimplat, daca ne aducem aminte bine, de pe vremea cind FCM „Poli” evolua in prima divizie. Este o dovada in plus ca echipa ieseana este iubita in tirgul nostru, iar un rezultat bun in meciul cu Rocar ar readuce acea atmosfera calda in tribunele stadionului „Emil Alexandrescu„.

Miine, Cimpeanu &. comp. trebuie sa simta publicul ca pe un adevarat aliat, deoarece, de pus piedici, au altii grija. Ascultind gura tirgului, unii sint constienti, dar au si aflat din presa, ca Rocarul a inceput jocul cu FCM „Poli” cu mult inainte de primul fluier al arbitrului. Ori, tocmai acest lucru i-a indirjit pe microbistii ieseni. Iasul a mai avut de suferit, in foarte multe rinduri, de anumite „atentii”, primite de la cei mari din fotbalul nostru. Miine va fi ziua cea mare. O zi a razbunarii, bineinteles, o razbunare sportiva. 

Adauga un comentariu