Actualitate

Fotbalist camerunez, internat de urgenta la Iasi dupa ce a mancat sarmale

Publicat: 08 mai 2015
Michael Ngadeu Ngadjui, fundasul camerunez al echipei FC Botosani, a ajuns la spital cu hemoragie interna, el sustinand ca problemele medicale au aparut dupa ce a mancat pentru prima oara sarmale. Fotbalistul a fost internat, joi seara, la Unitatea Primiri Urgente Botosani, cu hemoragie interna, iar, vineri, va fi transportat la Iasi pentru colonoscopie. „La inceputul saptamanii am mancat pentru prima data niste sarmale. Am vrut sa incerc si eu aceasta mancare traditionala romanesca, dar nu mi-a placut deloc. Nu mai mananc in viata mea sarmale! Nici antrenamente nu am putut face. M-am simtit din ce in ce mai rau, iar aseara am ajuns la Urgente„, a spus Ngadeu.
Presedintele gruparii botosanene, Cornel Sfaiter, a declarat, vineri, ca jucatorul camerunez a efectuat o endoscopie care nu a relevat probleme la stomac. El va fi transportat la Iasi, unde sambata dimineata va face mai multe analize. „Ngadeu a facut astazi (n.r. – vineri) o endoscopie si nu are leziuni la nivelul stomacului. Ajungand la spital cu hemoragie, medicul ne-a recomandat sa-l ducem la Iasi pentru colonoscopie. Am vorbit la Iasi, unde va ajunge dupa-amiaza (n.r. – vineri dupa-amiaza), iar sambata va face un control amanuntit”, a explicat oficialul clubului din Botosani.
Sfaiter a adaugat ca medicii nu cred ca problemele medicale ale lui Ngadeu au fost cauzate de sarmale. „El spune ca ar fi de la sarmale, dar medicii cred ca altele ar fi cauzele. Acum se simte mai bine si speram ca va reveni cat mai repede”, a precizat Sfaiter. In varsta de 24 de ani, fundasul Michael Ngadeu Ngadjui a fost transferat de FC Botosani, la 13 iulie 2014, de la echipa a doua a gruparii germane Nurnberg.


loading...

Adauga un comentariu