Sport

Fotbaliștii lui Dinamo pregătesc un protest împotriva conducerii! Planurile pentru meciul cu Hermannstadt

Publicat: 11 ian. 2021
Fotbaliștii Dinamo după un meci
FC Dinamo București

Dinamo debutează în 2021 împotriva lui Hermannstadt, pe 13 ianuarie, de la ora 19:00, meci înaintea căruia fotbaliștii pregătesc un protest împotriva conducerii.
Ricardo Grigore, fundașul central al echipei, a anunțat că jucătorii se gândesc la un protest împotriva conducerii, care a promis constant în ultimele luni că va achita salariile, lucru care însă nu s-a întâmplat.

„Mai e puțin până la primul meci, suntem în discuții, să vedem ce decizie vom lua. Vom fi la meci, dar să vedem cum vom protesta. Nu înțelegem ce se urmărește cu aceste amânări. Ar trebui să se gândească foarte serios, să lase clubul suporterilor, să se găsească sponsori, pentru că altfel este greu. Lucrurile vor deveni și mai dificile”, a declarat Ricardo Grigore, la Digi Sport.

Pentru partida cu Hermannstadt, Dinamo a rezolvat una dintre probleme, medicul Liviu Bătineanu, în absența căruia sau a unui alt doctor „câinii” riscau să piardă jocul la masa verde, revenind alături de echipă.

„Acum avem medic, s-a întors domnul Bătineanu. Nu știu dacă a primit banii, dar a fost la antrenament. Avem și mâncare, se fac eforturi și se găsesc lucrurile astea. Cu medicația a fost o problemă, dar știu că s-a rezolvat. Dar, cu cât va trece timpul, vor dispărea”, a anunțat Ricardo Grigore

Adauga un comentariu