Sport

Fotbalistul Gavrilescu s-a reintors la FCM „Poli” Iasi

Publicat: 03 mart. 1999
1

De cind este presedintele clubului de fotbal FCM „Poli”, Vasile Drutca si-a petrecut cel mai mult timp la sediul Federatiei Romane de Fotbal, pentru perfectarea transferurilor unor jucatori, dar si pentru a recupera o parte dintre fotbalistii ieseni care au plecat sa-si incerce norocul prin alte tari.

Ieri, insistentele lui Vasile Drutca in readucerea acasa a unor ieseni au fost incununate cu un mare succes. Gavrilescu, cel care a cochetat cu Universitatea Craiova, s-a intors de ieri la FCM „Poli”. Cu toate ca afirmatia ar parea cam exagerata, totusi se poate spune ca readucerea acestui fotbalist in lotul iesean reprezinta un mare succes al presedintelui clubului din Copou. La sediul federatiei, pe culoarele acesteia, Drutca a „sapat santuri”, salariatii forului fotbalistic cunoscindu-l pe sefului clubului iesean de parca ar fi fost in functie de ani de zile. In privinta fotbalistilor Popa si Zanc, inca se mai duc tratative, cu cluburile Sportul Studentesc si Universitatea Cluj, pentru rezolvarea transferului celor doi la gruparea ieseana. Sorin Colceag va ramine pina la vara la Poli.

In alta ordine de idei, antrenorul Mihai Romila continua pregatirile cu fotbalistii ieseni, pina la jocul cu Rulmentul Alexandria nemaifiind decit trei zile. Cu toate ca FCM „Poli” va evolua in compania unei noi promovate, iesenii nu trebuie sa creada ca acest meci va fi unul usor. Rulmentul este o formatie care oricind poate furniza o surpiza. Oricum, speram ca simbata la Iasi, FCM „Poli” va opri in propriul fief cele trei puncte ale victoriei.

Adauga un comentariu