Fotbal intern

Fotbalul romanesc, aproape de o noua drama

Publicat: 15 ian. 2012

Fostul jucator al echipei nationale Tibor Selymes a fost implicat in aceasta dimineata intr-un accident rutier in localitatea Timisul de Jos (judetul Brasov), soldat cu patru raniti.
Selymes circula intr-un autoturism BMW dinspre Predeal spre Breaza si, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de mers, a intrat pe contrasens si a lovit frontal un autoturism Hyundai, in care se aflau patru militari.

Dintre acestia, unul este in stare grava si a fost operat in regim de urgenta la un spital din Brasov. Ceilalti trei au suferit leziuni usoare si au fost si ei transportati la spital.

Potrivit martorilor citati de Romania TV, Selymes ar fi fost plin de sange, dar autoritatile sustin ca starea sa este stabila.

„Descarcerarea a durat o ora si jumatate, pentru ca victima era prinsa sub bord, care se deplasase spre ea. Am fost nevoiti sa deplasam bordul, sa taiem stalpul, sa decopertam acoperisul, dar pana la urma am reusit sa scoatem victima. Din ce stiu, Tibor Selymes nu se afla in stare grava, starea lui este buna si stabila”, a subliniat reprezentantul ISU Brasov.

Deocamdata nu se stie insa daca Selymes se afla la volanul autoturismului BMW. Potrivit anchetatorilor, in masina se afla si o femeie.

Tibor Selymes a fost destituit in aceasta iarna de la carma echipei Astra Ploiesti, insa nu a ajuns la un acord cu Ioan Niculae privind rezilierea contractului si urma sa i se ofere o functie in cadrul clubului.

Selymes a mai antrenat echipele Sopron (2005-2007), Liberty Salonta (2007-2009), Sportul Studentesc (2009-2010), Astra Ploiesti (2010-2011, 2011-) si FCM Targu Mures (2011).

Ca jucator, Selymes a evoluat pentru FC Brasov, Dinamo, Cercle Brugge, Anderlecht, Standard Liege, Haladas, Debrecen si AEL Limassol.

In echipa nationala, Selymes are 46 de meciuri disputate.
Sursa: www.onlinesport.ro

 loading...

Adauga un comentariu