Sport

FOTO HOT – Raluca Lazarut, Big Brother pe bune

Publicat: 29 dec. 2013

Masini care se ciocnesc în trafic, zugravi care stau sa cada de pe schele, nudism în magazine sau restaurante – toate acestea s-au întâmplat cu adevarat în România, pe litoral! În numarul din septembrie 2004 al revistei Playboy. Protagonista? Raluca Lazarut, care tocmai fusese eliminata din finala Big Brother 2.
Frumoasa crede ca a ajuns în finala BB 2 pentru ca „s-a înteles întotdeauna foarte bine cu barbatii”. Când a parasit casa a fost extrem de surprinsa: imediat a fost înconjurata de liceene care stiau pe de rost poeziile facute de ea în casa. Dintre „fratiori” s-a simtit atrasa de George.

„A fost o relatie misto si e unul dintre cei mai speciali oameni din viata mea. Ne-am vazut si dupa ce s-a terminat show-ul, însa distanta prea mare dintre noi pâna la urma si-a spus cuvântul”. Raluca se muta din toamna în Bucuresti. Pâna acum a fost studenta la Facultatea de litere, Universitatea de Vest din Timisoara, iar din octombrie va urma aceleasi cursuri în Capitala. În timpul liber îi place sa se plimbe prin parcurile care au si lacuri si si-ar dori sa lucreze în comunicare „pentru ca se pricepe la oameni”. Sursa: Playboy.ro.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro, o galerie foto HOT cu Raluca Lazarut.

Comentarii
  • dupa acea shedintza foto in care a fost prin statziunile -eforie sud,neptun-olimp shi mangalia ,ea a declarant atunci-”in jurul meu am vazut oameni care au reactzionat extraordinary ,de parca eram intr-un film.am vazut barbatzi cu gura cascata dar shi femei care-mi faceau semn ca totul e ok.m-am simtzit bine goala in public”.a mai provocat shi un mic accident de circulatzie atunci cand directorul de atunci [ razvan anghelescu],ia spus sa treaca strada.

Adauga un comentariu