Stiri medicale

FOTO – Relaxare in cea mai sexy camera de hotel din lume

Publicat: 14 nov. 2014
Water Villa numarul 5, parte a hotelului Six Seasons din Nha Trang, Vietnam, este cea mai „sexy“ camera de hotel din lume. Premiul a fost acordat de Smith Hotel Awards 2014. Vila pe apa nu este la fel de eleganta precum apartamentele din Paris, dar se remarca prin peisajele spectaculoase si prin intimitatea oferite turistilor, fiind ideala pentru cuplurile indragostite. Vila este construita pe marginea Golfului Ninh Van si o scara care strabate un deal este singurul mod in care se poate ajunge aici, pentru ca turistii sa se bucure de intimitate deplina.

Camerele de hotel impulsioneaza viata sexuala 

Piscina superba aflata printre roci, care da in ocean, este perfecta pentru a admira apusul de soare in doi, iar decoratiunile rustice confera vilei un aer romantic. Vila „sexy“ se afla in apropierea unui recif de corali, iar geamurile sunt orientate catre apus, potrivit adevarul.ro. Ea masoara 154 de metri patrati si are propriul ponton pentru plaja, o cada lucrata manual si un majordom disponibil 24 de ore din 24. Intimitatea oferita de vila nr. 5 a hotelului Six Seasons din Nha Trang a fost inca un punct apreciat de juriul Smith Hotel Awards, care a descris-o drept „incantator de romantica“.

VIDEO – La ce mai poti folosi CARTOFII? Unii au facut un… HOTEL! 

Hotelul in incinta caruia se afla vila a fost nominalizat recent in lista celor mai bune boutique hoteluri din lume. Castigatorul de anul trecut al titlului de cea mai „sexy“ camera de hotel a fost apartamentul nr. 57 al Hotelului Viceroy, din New York.


loading...

Adauga un comentariu