Magazin

Fotografia care a fost distribuita de 40.000 de ori pe Facebook. Drama din spatele acestei priviri – FOTO – VIDEO

Publicat: 27 oct. 2012
1

Acest tanar se numeste Rafael Nunes, are 30 de ani si a fost fotografiat de un turist pe strazile din orasul brazilian Curitiba.

Fotografia cu Rafael a fost distribuita in doar cateva zile de 40.000 de ori, dupa ce autorul ei a publicat-o pe Facebook.

Tanarul traieste pe strazi si incearca sa se apare de frig invelindu-se cu o patura ponosita. Are privirea deznadajduita, dar ochi frumosi, care au cucerit deja multe inimi. A fost poreclit “vagabondul ridicol de fotogenic”.

Rafael traieste o adevarata drama. A fost fotomodel, insa de un an de zile tarieste pe strazi, dupa ce a devenit dependent de droguri.

Pana acum internarile in clinicile de dezintoxicare nu l-au putut ajuta, insa saptamana trecuta tanarul s-a internat din nou, la rugamintea familiei.

foto facebook

Comentarii
  • A, da, e drogat ??? Hai sa-l mediatizam imediat ca e ceva ce se poarta ! Nu trebuie sa indemnam direct copiii sa se drogheze, doar sa-i medietizam pe cei care deja o fac ! Si tinerii care nu se drogheaza sunt si frumosi si chiar mult mai destepti ! Mediatizatii pe ei !

Adauga un comentariu