Diverse

Fotografia cutremuratoare care face inconjurul lumii. Omul care a facut fotografia a inceput sa tremure si i-au dat lacrimile: „Sunt vii?”

Publicat: 08 iul. 2017
Portugalia a avut parte de una dintre cele mai oribile tragedii din istoria moderna de pana acum a acestei tari. Incendiile din paduri au ucis pana acum 65 de oameni, pe cand 50 au fost raniti. Desi 1.700 de pompieri fac tot ce le sta in putere pentru a preveni raspandirea flacarilor, incendiile continua sa izbucneasca in alte zone din cauza caldurii.
Imaginea arata pompieri epuizati si a devenit virala, dar nu e de mirare. A surprins perfect modul in care pompierii lucreaza neintrerupt pentru a-i ajuta pe civili si pentru a salva atat de tare stingand un incendiu din Pedrógão Grande, incat pur si simplu au lesinat pe iarba. Acum imaginea se raspandeste peste tot in lume. 13 pompieri epuizati stau pe iarba pentru o pauza de 25 de minute.
Iata ce a scris Pedro pe Facebook, alaturi de imagine: „Dupa o zi plina si o noapte intreaga muncita, ne-am odihnit in sfarsit timp de 25 de minute. Se poate vedea aerul, care este de fapt fum”.
Oameni din toate colturile lumii si-au aratat recunostinta pentru pompieri, cineva chiar a scris: „Acesti pompieri sunt dispusi sa isi riste vietile pentru niste salarii atat de mici”.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit