Actualitate

Fotografii interzise din spatele petrecerii secrete a unuia din cei mai bogati oameni

Publicat: 20 iun. 2012

Zilele de nastere sunt motive de sarbatoare pentru fiecare dintre noi. Astfel ca in jurul unui tort va strangeti toti prietenii apropiati, dorind sa ii aveti alaturi in cele mai frumoase clipe ale vietii.

Insa atunci cand ai in conturi miliarde de dolari, situatia se schimba putin…. mai mult. Astfel, petrecerile devin chestii exclusiviste, pentru care angajezi firme specializate, iar listele de invitati au sute de nume celebre.

Asa s-a intamplat si in cazul miliardarului David Sacks (despre care se spune ca si-a vandut recent firma catre Microsoft pentru suma de 1.3 miliarde de dolari), care la implinirea varstei de 40 de ani a chemat 350 de invitati sa-i fie alaturi la o petrecere gigant.

Invitatii s-au costumat in haine de epoca, dar au fost avertizati: sa NU foloseasca Facebook-ul sau Twitterul pentru a dezvalui ce se petrece in interiorul casei lui Sacks.

Cei care nu au rezistat tentatiei au fost taiati imediat de pe lista de invitati, insa sunt si unii care au postat imagini pe Twitter si au povestit cum se distreaza la petrecerea exclusivista.loading...

Adauga un comentariu