Magazin

Fotograful a avut lacrimi in ochi cand a facut aceste poze de nunta! Vezi povestea cutremuratoare!

Publicat: 06 iun. 2012
Chen Cuilan este fotografiata pentru albumul de nunta, la patru ani dupa ce s-a casatorit. Insa la acel moment nu si-a permis fotografiile pe care orice cuplu le face.
Acum, femeia, care are cancer la ficat in stadiu terminal, este internata intr-un spital din Chongqing, sudul Chinei. Cand doctorii i-au spus ca mai are de trait doar sase luni, ea i-a zis sotului ca singurul regret pe care il are este ca nu au fotografii de la nunta.
Sotul tinerei a spus ca s-au casatorit in anul 2008, dar pentru ca un album de nunta era prea costisitor, au renuntat la el. Un an mai tarziu s-a nascut fiica lor. „Nu am avut niciodata bani, dar ne-am avut unul pe altul si am fost fericiti”, a spus Zeng Sai, 27 de ani.
La scurt timp dupa nastere, Chen a inceput sa aiba dureri de stomac, dar fiind saraci, nu si-a permis o consultatie medicala. Femeia s-a dus la doctor recent, cand nu a mai suportat durerile, iar medicii i-au anuntat verdictul trist.
„Cand am auzit, lumea mea s-a terminat. Am inceput sa plang si i-am spus sotului meu ca mor fara sa mi se indeplineasca cea mai mare dorinta”, a spus femeia.
Costul unui album de nunta in China se ridica la aproximativ 200 de euro, adica echivalentul salariului pe o luna incasat de sotul femeii.
Cum toti banii familiei se duceau pe tratamentul bolnavei, Zeng Sai a apelat la prieteni pentru a imprumuta bani. Cand a adunat suma, si-a luat sotia intr-un carucior cu rotile si a dus-o la un studiou foto.
Fotograful i-a vazut plangand si cand a auzit povestea lor, a refuzat sa ia banii. Mai mult, a doua zi a facut inca o sedinta foto, in care a fost inclusa si fiica lor.
Astfel, povestea trista a acestei familii a ajuns sa fie cunoscuta de toata tara. Primesc donatii, iar toti banii se duc pe tratamentul femeii. Fara medicamente, femeia ar putea sa moara oricand.
Adauga un comentariu