Eveniment-Social

Francezii de la Dalkia anunta maine rezultatele auditului de la CET Iasi

Publicat: 20 oct. 2010

Maine, firma Dalkia Romania, companie care produce cea mai ieftina gigacalorie din tara, va prezenta rezultatele unui audit realizat la CET Iasi, audit in functie de care va fi stabilita oferta pentru un eventual parteneriat public – privat cu termocentrala ieseana.

Atragerea unui partener privat la termocentrala ieseana ar putea, practic, salva situatia institutiei, aflata intr-o puternica criza financiara. Conform calculelor efectuate de oficialii termocentralei, CET I Iasi produce cele mai mari pierderi financiare, din cauza utilajelor vechi.loading...

Comentarii
  • va rog ingropati mamutul falimentar cet , nu incercati sa salvati ceva ce va produce pierderi in continuare , sparam ca in curand cetul va ajunge muzeu

  • Pentru anti cet: sa inteleg ca tu ai centrala, altfel nu inteleg cum ai vrea sa ramai fara apa calda si caldura si daca cumva avem deficit de curent electric sa mai si importam de la altii. Tu sa ramai cu centrala ta si cand o sa platesti o taxa de mediu de nu o sa o poti duce pentru gazul care il arzi sa nu te intorci la CET.

  • degeaba ii explici celui autointitulat anti cet ce rol are cet-ul ca oricum nu intelege. el stie ca de acolo vine apa calda, nu stie ca cet-ul produce in primul rind energie electrica si apoi energie termica.
    asa ca mai anti cet sa stii ca atunci cind bagi in priza calculatorul ca sa scrii prostii, curentul electric il primesti de la cet. tu nu stii decit de apa calda pe care o foloseai sa-ti speli balega dintre degete la picioare doar vara cind faceai bai in iaz.
    pune mina pe carte ca rid curcile de tine mai anti scoala.

Adauga un comentariu