Sport

Franco Baresi si Miodrag Belodedici, invitatii speciali la Cupa Magic 2015

Publicat: 17 iul. 2015
1

În perioada 28-30 august 2015 se va derula la Iasi editia a IV-a a Cupei Magic la minifotbal, competitie devenita deja o traditie în calendarul Federatiei de Minifotbal din România. Ca în fiecare an, Cupa Magic, un turneu extrem de puternic la care sunt invitate cele mai bune echipe de minifotbal din România, este organizata la Iasi de catre omul de afaceri Dan Cojocaru cu câteva zile înainte de startul unui nou sezon al Diviziei Galactice de Bahlui. Înscrierile pentru editia a IV-a au început deja, pâna acum confirmând participarea si formatiile iesene Auto Driver, Liberto, HTR Spedition si Travis-Dafin.

Prima editie a fost câstigata de echipa locala Magic Iasi, la a doua editie trofeul a revenit echipei Design Construct Brasov, iar anul trecut s-a impus formatia AS Ploiesti 2010. Editia din acest an va avea un caracter international, printre participante regasindu-se campioana Republicii Moldova la minifotbal si detinatoarea Cupei Moldovei.

Ca si la precedentele editii, Dan Cojocaru va invita si in acest an nume mari ale fotbalului italian si românesc. „Asa cum am promis, Cupa Magic a devenit o competitie respectabila în calendarul Federatiei de Minifotbal din România. În fiecare an am reusit sa aducem la Iasi aproape cele mai bune echipe din tara, iar în acest an ne dorim sa fie la fel. Vor fi premii consistente si multe surprize pentru echipele participante. Daca anul trecut l-am avut invitat special pe Paolo Rossi, în acest an simbolurile competitiei vor fi Franco Baresi si Miodrag Belodedici”, a declarat Dan Cojocaru.

Adauga un comentariu