Actualitate

Fratele lui Radu Mazare, la ICCJ:  Sa aiba parte in viata lor de dreptatea pe care a avut-o Radu Mazare in acest proces

Publicat: 20 mai 2019
1

Alexandru Mazare a declarat astazi, la sediul ICCJ, ca nu a vorbit cu Radu Mazare, care urmeaza sa ajunga astazi in Romania. Tot el a avut un mesaj dur pentru cei care s-au bucurat de situatia fostului edil.

Ziua ZERO pentru Radu Mazare! Astazi va fi adus in Romania

„Nu am vorbit cu el. Am o mare rugaminte. Am vazut ca foarte multi se bucura de situatia in care se afla Radu. Mie atitudinea asta a lor (…) imi aduce aminte de comportamentul garzilor rosii ale lui Maurer in perioada marii revolutii culturale. Eu am o singura mare rugaminte la Dumnezeu, ca toti acesti oameni sa aiba parte in viata lor de dreptatea pe care a avut-o Radu Mazare in acest proces, in urma caruia a primit condamnare. Cata dreptate a avut el cand a fost judecat, atata dreptate, in momentul cand vor avea nevoie, sa aiba si acesti oameni din partea lui Dumnezeu”, a spus Alexandru Mazare.

Comentarii
  • Ne mai si blestemi,golane?! Sa pupați pământul ca scapă numai cu atât! In tari in care justiția funcționează,putrezea in pușcărie,adunătura de derbedei ce sunteți ! Sa va ia dracu cu tot neamul vostru de hoti!

Adauga un comentariu