Mozaic muzical

Fratele Mădălinei Manole îl atacă pe Petru Mircea: ”Stă acum în casa ei de la Otopeni, cu noua lui soție”

Publicat: 08 feb. 2021
Marian Manole la inmormantare
Marian Manole il acuza din nou pe Petru Mircea, fostul sau cumnat

Fratele Mădălinei Manole îl atacă din nou pe Petru Mircea, fostul său cumnat. Marian Manole, fratele artistei, care suferă și acum a făcut din nou declarații acide în ceea ce ăl privește pe fostul soț al cântăreței. Bărbatul a făcut public un mesaj cu totul şi cu totul neaşteptat.

Marian Manole este de părere că el este cel care a îndemnat-o pe sora lui să-și pună capăt zilelor.

Fratele Mădălinei Manole îl atacă pe Petru Mircea

Fratele artistei îl acuză pe Petru Mircea de faptul că nu i-a păsat niciodată de soția lui, ba mai mult, de faptul că acum stă în casa în care a locuit cu Mădălina Manole, cu noua sa iubită.

”A fost magnifică! Plină de viață! Numai “Covidul” care stă acum în casa ei de la Otopeni, cu noua lui soție, n-a suportat asta! “Știu, știu, nu ești chiar un înger…” Petrică minciunică!”, a scris Marian Manole pe contul său de Facebook.

Fratele îndrăgitei cântăreţe suferă și acum, iar în urmă cu câteva luni acesta a mărturisit, pentru click.ro, că își dorește ca sora sa să nu mai poarte stigmatul de sinucigașă.

”Crezi că aş fi fericit dacă într-o bună zi justiţia îi va face dreptate Mădălinei şi îl va judeca? Crezi că m-aş bucura dacă ar înfunda puşcăria? Niciodată! Aş fi mai dezamăgit! Pe Mădălina n-o mai aduce nimeni înapoi! Nici pe părinţii mei! Şi nici fericirea familiei mele! Singurul lucru pe care îl vreau este să dispară ”stigmatul” ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus! În rest, Petru Mircea ar trebui să-şi ducă crucea în libertate, dar să-l apese greu! Să simtă şi el durerea! Şi să-şi crească copilul! Copilul Mădălinei!”, a declarat Marian Manole pentru sursa citată.

Petru Mircea nu se arată disponibil pentru ca cei doi verișori să se cunoască

Mihaită, fiul lui Marian, în vârstă de 22 de ani, a purtat o discuție cu ”unchiul din Otopeni”, pentru a-și vedea vărul. Iată discuția: ”Salut Puiu! Sunt Mihăiță, nepotul tău. Când am putea să ne vedem să îmi văd și eu verișorul?”, i-a scris băiatul. Petru Mircea i-a răspuns: ”Știu că Marian te-a pus să-mi scrii și îmi pare tare rău că ești pus în situația asta. Îmi pare tare rău că ai fost crescut în ură. Știu că voi ați avut în casă virusul ăsta. Noi nu am avut COVID și chiar ne păzim. Sincer, chiar nu e un moment bun să ne întâlnim în perioada asta. Nu înțeleg de ce nu s-a gândit Marian la asta”.

”Nu am nimic de împărțit cu nimeni, pentru că părinţii și bunicii mei nu m-au crescut în ură. Mi-au acordat o educație bună, în așa fel încât să respect și să fiu înțelegător cu oamenii din jurul meu. Voiam să îți mai spun că nu am frați sau surori, știi bine… iar el e unul dintre puținii verișori pe care îi am. Chiar îmi doresc să îl văd pe viitor și să fac cunoștință cu el. Vreau să ne înțelegem, pentru că eu nu am nimic cu tine și te consider în continuare unchiul meu”, i-a mai scris nepotul Mădălinei, unchiului său, în speranța că-și va putea cunoaște verișorul.

Anul acesta se împlinesc 11 ani de la tragicul eveniment prin care artista şi-a pierdut viaţa. Fratele Madalinei Manole îl atacă din nou pe Petru Mircea, fostul său cumunat, cu care nici acum nu este în relaţii bune.

Adauga un comentariu