Magazin

„Fratele” Oanei Zavoranu nu se lasa – Vrea negocieri cu orice pret pentru avere

Publicat: 19 iul. 2012

Daniel Iordan, barbatul care sustine ca este fiul tatalui vitreg al Oanei Zavoranu, a facut astazi un adevarat circ in fata casei de pe strada Andrei Muresanu.

FrateleOanei nu se lasa prea usor in lupta pentru mostenirea Marioarei Zavoranu. Pentru ca voia sa discute cu bruneta despre „familie”, Daniel s-a dus la ea acasa, s-a suit pe gard si a inceput sa-si strige „surioara” din toti rarunchii.

„Oana, surioara draga, hai sa discutam putin, sa incepem negocierile„, tipa el in fata casei.

Prima care a iesit pe geam sa vada ce se intampla a fost Marioara Zavoranu, care a parut foarte amuzata de aceasta situatie.

„Ce faci mai baiatule, n-ai treaba? Ies vecinii si zic ca facem circ pe strada. Nici macar nu pot sa ma mai enervez. Esti de circ. Mama ta nu-ti zice nimic cand te vede asa, brambura?”, l-a intrebat ea.

Ulterior, din casa a iesit si Oana, dar nu pentru a discuta cu el, asa cum acesta se astepta. Bruneta a plecat spre sediul DNA, unde a fost chemata astazi sa le explice anchetatorilor despre modalitatea in care si-a obtinut casa. In urma cu cateva zile, procurorii au primit o sesizare anonima, in care Oana Zavoranu era acuzata ca a obtinut in mod ilegal casa din strada Andrei Muresanu.

Sursa: click.ro
Adauga un comentariu