Funny

Fratele si tatal unui primar din Vaslui au un magazin ce le merge de minune. Doi adolescenti insa au venit pusi pe scandal, iar atunci cei doi au vrut sa le aplice o corectie. Incidentul a luat o intorsatura cu totul neasteptata

Publicat: 13 sept. 2019

Tatãl si fratele primarului comunei Botesti au ajuns la spital, duminica seara, dupã ce au primit o bataie sora cu moartea de la doi pustani din comuna. Totul a pornit dupa ce agresorii au venit la magazinul pe care tatal edilului il are in sat, ca sa asculte muzica. Acestia si-au adus propria boxa, pe care au conectat-o la un telefon, apoi au dat volumul la maxim, deranjandu-i pe toti cei din jur. Pentru ca la o casa din apropiere tocmai avusese loc o inmormantare, proprietarul magazinului i-a rugat pe cei doi scandalagii sã dea muzica mai incet, tocmai pentru a respecta familia indoliata.

Nu a fost loc de intelegere, iar dupa o cearta scurta, prin magazin au inceput sa zboare sticlele de bere. In conflict a intrat si fratele primarului Adrian Pantea, care in acel moment era in casa si se uita la meciul dintre Romania si Malta, scrie vremeanoua.ro.

Voci din sat spun ca pentru a aplana conflictul, acesta din urma ar fi venit la magazin cu un aparat de electrosocuri si un spray lacrimogen, pe care le-ar fi folosit pe cei doi adolescenti.

Nu a avut prea mult succes, pentru ca dupa cateva minute si el si tatal lui au fost luati cu ambulanta si dusi la spitalul din Husi. Cel mai sifonat a iesit tatãl primarului, care a ramas fara mai multi dinti in gura.

Imediat dupa bataie, la magazin a ajuns si intaiul gospodar al comunei, care l-ar fi altoit bine de tot pe unul dintre batausi, dupa ce l-a prins la locul faptei. Varianta este dezmintita de edilul Adrian Pantea, care a recunoscut ca a purtat o discutie mai aprinsa cu cel care l-a batut pe fratele sau, dar fara a avea loc vreo altercatie fizica.
 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit