Magazin

Fratele studentei care a murit in accidentul aviatic: „Era inteligenta, blanda si buna”

Publicat: 21 ian. 2014

Aura Ion, tanara de 23 de ani, care a murit alaturi de Adrian Iovan, in accidentul aviatic de ieri, s-a stins din viata cu dorinta de a ajunge un medic de renume dedicat meseriei pe care o iubea nespus.

Victor Alexandru Ion, fratele Aurei, este in stare de soc si nu intelege de ce destinul i-a rapit sora intr-un mod atat de tragic.

Citeste si   Experiment ProTV: Cum poti localiza un om in cateva secunde. De ce MAI si STS nu au reusit?

„Nu mai am lacrimi sa scot, nu mai am niciun gand bun in minte. Am fost socati, nimeni nu avea in minte ca se putea intampla asta”, a spus Victor.

Citeste si Accidentul din Apuseni – Politia Romana nu a folosit sistemul de localizare a terminalelor

Intreaga familie a fost devastata de vestea accidentului. Vorbisera cu Aura in urma cu cateva zile, stiau despre noua misiune a medicului rezident voluntar, insa nu se asteptau ca aceasta sa fie si ultima.

Citeste si Medicul Radu Zamfir face PRIMELE DECLARATII dupa TRAGEDIA AVIATICA

„Pe langa tristete si suparare, mai e si ura, regretul si multe altele, fata de viata nedreapta, care iti rapeste ce ai mai drag langa tine. Era incantata de zborul la Oradea. Era inteligenta, impunatoare, autoritara, blanda, buna. Nu am de zis nimic de rau de ea”, a mai spus fratele Aurei.loading...

Comentarii
  • dar ce poti sa zici …despre o tanara de 23 de ani si studenta la medicina si un strain are numai cuvinte de lauda …D-ZEU sa o odihneasca in pace…..putere familiei sa treaca peste asa mare durere

Adauga un comentariu