Sport

Fratii Bogdan si Andrei Stoica se vor confrunta in premiera in Romania

Publicat: 15 oct. 2014
1

Una dintre cele mai asteptate lupte în circuitul Superkombat, duelul dintre fratii Bogdan si Andrei Stoica, va avea loc, dar nu în ring, ci pe circuit, cei doi urmând sa se confrunte la primul Grand Prix de drift, programat sâmbata, la Târgul Auto Vitan, gratie Romanian Drift Community. Fratii Stoica se pregatesc în acest moment pentru unele dintre cele mai importante meciuri din cariera. Pe 25 octombrie, la Geneva, Bogdan Stoica va fi singurul român care se poate califica în turneul final de la Monza, Italia, daca îl va învinge pe francezul Aristote Quitusisa, în timp ce Andrei îsi va apara titlul mondial Superkombat în fata spaniolului Moises Baute.

Citeste si: EXPLOZIV! Bogdan Stoica va lupta in gala „Last Man Standing”

Pe lânga artele martiale, cei doi sunt pasionati si de sporturile cu motor, iar invitatia la cel mai mare Grand Prix de drift din acest an a fost acceptata pe loc. “Va fi o experienta interesanta, întotdeauna m-au fascinat aceste show-uri, iar acum va fi o ocazie buna fiindca aici e totul tinut sub control, nu pot avea loc accidente. Uite asa ma voi duela si cu fratele meu pentru ca tot ne întreba toata lumea daca vom avea vreodata vreun meci direct”, a declarat Andrei, aparitia de sâmbata urmând sa fie ultima înaintea plecarii pentru meciul din Elvetia, acolo unde promotorul roman Eduard Irimia va pune în scena un eveniment transmis în 90 de tari.

Citeste si: Bogdan Stoica a fost implicat intr-un accident de circulatie

Cei mai buni piloti de drift din tara se vor confrunta într-un show unic, pe 18 octombrie, în parcarea târgului auto Vitan din Capitala, la primul Grand Prix organizat de Romanian Drift Community, care va avea si un moment special dedicat acestui fenomen cu un tir DAF. Peste 20 de masini de peste 500 de cai putere, pregatite pentru competitiile internationale sunt anuntate la start. Acesta se vor duela în deja celebrele battle-uri, chiar si cu câte patru masini, ceea ce va face sa creasca nivelul de spectacol si adrenalina. Efectele pirotehnice si fetele frumoase nu vor lipsi de la evenimentul la care vor fi prezente si mai multe vedete din sport, muzica si showbiz.

Citeste si: Bogdan Stoica a dat KO in 8 SECUNDE! Vezi LOVITURA care a stabilit un nou record in Local Kombat! SUPER VIDEO EXPLOZIV

Adauga un comentariu