National

Frații interlopului Emi Pian au fost arestați pentru 30 de zile

Publicat: 13 aug. 2020
Frații interlopului Emi Pian au fost arestați pentru 30 de zile
Frații interlopului Emi Pian au fost arestați

Decizie de ultimă oră a magistraților în dosarul uciderii lui Emi Pian. Tribunalul Bucureşti a dispus, joi, 13 august 2020, arestarea pentru 30 de zile a fraţilor interlopului Emi Pian, Ciprian şi Graţian, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Frații lui Emi Pian au fost arestați pentru 30 de zile

Magistrații au decis arestarea pentru 30 de zile a lui Vasile Duduianu, zis Graţian Pian, şi Laurenţiu Duduianu, zis Ciprian Pian.

În acelaşi dosar, a fost arestat preventiv şi un alt membru al clanului Duduianu. Decizia nu este însă definitivă, însă cei trei vor fi duşi în arest.

Reamintim faptul că liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal săptămâna trecută într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut.

Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.

Cei trei membri ai clanului Duduianu sunt acuzaţi că au încercat să-l omoare pe Richard Emanuel Gheorghe, după ce acesta din urmă l-a înjunghiat pe Emi Pian.

„La data de 04.08.2020, în jurul orei 02,00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M., cei trei inculpaţi l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenţia de suprimare a vieţii acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele şi cu obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feţei şi braţelor, care au impus internarea sa. Totodată, faţă de cei trei inculpaţi s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive.”, se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei transmis miercuri.

Percheziţii de amploare în dosarul uciderii lui Emi Pian. Fratele liderului clanului Duduianu, săltat de mascați

Miercuri, 12 august 2020, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au efectuat mai multe percheziții în dosarul uciderii lui Emi Pian. Nu mai puțin de 15 membri ai ambelor clanuri vor fi duși la audieri, potrivit unor surse din anchetă. Audierea celor 15 persoane ar putea să nu aibă legătură cu uciderea interlopului, ci cu un alt dosar în care se fac descinderi.

În acest moment, poliţiştii Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice şi D.G.P.M.B. – Poliţia Sectorului 2 – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează descinderi de amploare. Forțele de ordine au de percheziționat nu mai puțin de 45 de domicilii.

Operațiunile se desfăşoară în Capitală şi în judeţele Călăraşi, Dâmboviţa, Ialomiţa, Ilfov, Mureş şi Teleorman, în două dosare penale aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti şi a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, a transmis, miercuri, 12 august 2020, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Percheziții în dosarul uciderii interlopului Emi Pian

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au demarat, miercuri, cinci percheziţii domiciliare în dosarul uciderii interlopului Emi Pian.

„În cauza având ca obiect infracţiunea de omor comisă asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti. După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei”, declară Parchetul Capitalei.

Liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat într-un conflict între mai mulți membri în timpul unei partide de barbut.

Principalul suspect în acest caz, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.

Adauga un comentariu